Windows Live (messenger) azonosító és működő email (gmailes, hotmailes account ajánlott) szükségeltetik a letöltéshez! Az aktiváláshoz szükséges kódot a letöltési oldalon kapod kézhez, ehhez szükséges a személyes adatok megadása, és az email cím visszaigazolása. Kattints tovább a linkekhez!

Forrás: logout.hu
Feltöltő: cizoe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cizoe
aug 1ig használható a megadott kulccsal. De addig úgyis jön új béta vagy RC esetleg, amire upgrade-elhető.
cizoe
zsolti: annak ellenére, hogybéta, teljesen használható akár éles rendszernek is, az update pedigm inden eddig felmerül bajt (mp3 fájlok károsodása) orvosolt.
cizoe
Persze éles rendszernek csak power usereknek ajánlott. Munkára maradjon ott multi bootban a Vista. ;)
Edy Andre
@cizoe: vagy az xp... oldschool arcoknak :)
cizoe
Jaja, bár én már nem váltanék vissza xp-re. Win7-tel végre révbe fog érni a Vista éra, bár az sp1es vista már igenis nagyon jó volt, de az xpt már hanyagolom. Az a plusz ~5% plusz d3d teljesítmény nem ér meg annyit, hogy a lassabb és köhögősebb felülettel bajlódjak, és 3 hónap után mélytakarítást kelljen csinálni mert szétesik a rendszer. Ha az ember előítéletmentesen ül le a Vista (vagy akár a 7) elé, sokkal jobban használható, gyorsabb (jól összerakott konfig és driverkörnyezet esetén) rendszert kap ami skkal szerethetőbb is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.