Nem Magyarországon, de nem is Szlovákiában építi fel új autógyárát az indiai Tata tulajdonában lévõ Jaguar Land Rover. Eldőlt, hogy nem Magyarországon épít új gyárat a Jaguar Land Rover, hanem a grazi Magna Steyr üzembe telepíti át néhány új modelljének a gyártását, miután Nagy-Britanniában elérték a termelési kapacitás határait - a hivatalos bejelentésről az Autopro számolt be. Szombathely és Debrecen is szóba került Idén márciusban attól volt hangos a magyar sajtó, hogy a Jaguar egy magyarországi üzem létesítésének a lehetőségéről is tárgyal. Az esetleges gyárépítés miatt Szombathely és Debrecen is lázban égett. Márciusban a Külgazdasági és Külügyminisztérium azt írta az Origónak, hogy a „Nemzeti Befektetési Ügynökség több nagyberuházás Magyarországra hozataláról tárgyal”. „Minden, a nyilvánosság előtt és a háttérben zajló spekuláció nagymértékben rontja a tárgyalások sikeres kimenetelének esélyét.” Magyarország mellett több más potenciális helyszínről is szóltak...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Commneter: Melyiket is sikerült idehozni a Nemzeti F@ccfejeknek ?? Orbán elvtársnak,,és Népi Zenekarának ??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@verum: Gratula...olvastam a vitátokat.:)
Commneter
@verum: Ha már állandóan terelőúton látsz, sajnálom, de nem utazom rajta!:D

Nem ismerem/ismerhetem - nyilván te sem - annak a bizonyítéknak a tartalmát, amelyet H.A. úr az eljárás kezdetén felmutatott. A lefolytatott házkutatás pedig - a jog logikája szerint is, ami ritka - éppenséggel teljesen megalapozott és jogszerű volt!
Bár, nyilvánvalóan ezt, sokan, teljesen más színben állították be.

Visszatérve az "alapügyre"!:P

- Ennek konkrét dokumentuma(inak) ismerete nélkül viszont, csak találgatásokba tudnék én is bocsátkozni - mint te is - amely ekként viszont, csak tautológiába torkollhatna.
- S mivel, ezzel a " konkrtét bizonyítékkal" csak és kizárólag ő állt elő, "nálam" beáll egy római jogi alapelv, miszerint: unus cullus nus cullus!:P
- ... s mi van ha, csupán csak kreált bizonyítékról van szó?! [Csak hipotézis részemről!] Azonban, ez utóbbi sem zárható ki!- hiszen sokaknak érdekében áll/állt ezt a területet (is) a lejáratás körébe vonni!:oo
- S hogyan is fogadjam el én(?!), azt bizonyítékként, melyet eddig egyetlen jog- és hatáskörrel bíró hatóság sem tekintett annak!?.O

Konkrét és hiteles bizonyíték(ok) nélkül viszont, miképpen is tudhatnék állást foglalni feléd abban, hogy H.A. úr által kezdeményezett, és igen széles körben propagált eljárás törvényes-e vagy nem?!

Mindenesetre, törvénytelen eljáráshoz senkinek sincs jogalapja, s ha és amennyiben egy eljárás bizonyítottan törvénysértő, akkor az már, a "hivatali hatalommal való visszaélés" bűntettét merítené ki, hivatalos eljárásban elkövetve.
Commneter
@Commneter: Mindenesetre, ha úgy lenne, ahogy te gondolod; akkor én is felháborítónak tartanám, s nagyon sajnálnám ... !;)
Commneter
@verum: Bocsánat, a fenti komment neked szólt, csak félrenyomtam!:P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.