Daráljam, vagy őröljem? Mi a különbség? Miért jó az egyik és miért nem a másik? A kávé őrlése az a folyamat, amelynek során összetörik a kávét úgy, hogy vagy apró darabokra zúzzák, vagy vágják a megpörkölt kávészemeket. Nézzük meg most részletesen.

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Nem tudom, ki hogy van vele.
Ittam már jó/finom/ízletes/aromásat (na meg persze vacak/posvány/híg/löttyöt is), de egy biztos: MAGAS SZÍNVONALÚ kávét nem ismerek.
Ki az az ostoba tudálékos majom, akiből ez kicsusszant?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.