Több, mint 13 éve fűtünk kandallóval és nap mint nap találkoztam a feladattal: távolítsuk el a hamut. Gyorsan rá kellett jönni, hogy valami jó megoldást kell találni rá ez a hamuporszívó volt! Nagy felindulásban megvettem az első hamuporszívónak nevezett valamit. Ez a hamuporszívó nem rendelkezett beépített motorral, hamuporszívó szűrő is csak valami drótháló volt. Végül is tette a dolgát. A nagy hibája a szűrő volt, mert a porszívónknak a porzsákját gyorsan eltömítette. Vettem egy másikat amiben papírszűrő volt. Hát ezt is elhibáztam így utólag, mert itt is az volt ami a porszívónál. Eltömődött a papírszűrő és már nem is tudott szívni rendesen a porszívó. Hát ez is a kukában végezte.

Forrás: bavimpex.hu
Feltöltő: zöldhulladék
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldhulladék
@Mirabilis: Természetesen ki tudjuk szedni a hamut, a hamuporszívó nélkül is, de az biztos, hogy takaríthatjuk a lakást naponta. Ez gyorsabb és tisztább módja az eltávolításnak. A cikk segítséget nyújt, a vásárlás előtt álló embereknek, hogy ne kelljen nekik is ezt az útat végig járniuk, egyből használható készüléket vegyenek.
zöldhulladék
@Mirabilis: Azt azért nem gondolnám, próbálkozni lehet, de a szegény ember kénytelen fával füteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.