18 hónap alatt 5. 000 munkástól válik meg a Microsoft Steve Ballmer, a cég vezére e-mailben köszönte a kemény munkát, hozzátéve, nincs mit tenni, hatékonyabbá kell varázsolni a Microsoftot. Szerinte erősebb lesz a cég a gazdasági válság után, és segítene a kirúgott alkalmazottaknak. Olvassa el a Microsoft vezérének belső levelét magyarul!

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: IT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

IT
elég "nyálas" kis levél, tök jó hogy dolgoztatok, hálás vagyok, de lassan csomagoljatok... :(
tsabeeka
@IT: teljesen korrekt levél. indulj ki az alaphelyzetből: 5000 embert el kell küldeniük ahhoz, hogy fenntartsák a cég működését. ezt meg lehetne tenni többféleképpen is. az egyik az lenne, hogy amikor bemennek dolgozni, akkor a portás közli velük, hogy de hát ma már nem kellett volna. szélsőség, de van ilyen.
a normálisabb módszereknél maradva: egy nap, amikor bemennek, megtalálják az asztalukon az elküldésről szóló papírt, amit már csak alá kell írjanak, hogy tudomásul vették. mert igazából ez a helyzet, ők csak tudomásul vehetik.
szerintem abszolút normális, korrekt gesztus az, ha nem csak ezt teszik, hanem elmagyarázzák, hogy mi a helyzet és megköszönik az eddigi munkát. ez a tényen (hogy el vannak küldve) nem változtat, de mindezt legalább normálisan tette a cég.
hmolnarj
Arról meg nem is beszélve, hogy ha titkos volna, akkor nem olvasnánk... IT: 90 ezer dolgozónak egyébként milyen levelet írnál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok