November elseje óta minden nap legalább egymilliárd dollárt költöttek az amerikaiak. Felpörgött a karácsony előtti vásárlási szezon. Ilyen számokat hoz az e-kereskedelem ott, ahol tényleg van Black Friday | FinTechRadar.

Forrás: FinTechRadar
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Britanitta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
RonaGyuri
The black is black

Hiába no Orbán jól látja tényleg találékony nemzet vagyunk

Mottó helyett:
youtu.be/lNO9rEBfnSU

Nem állítom, hogy a nagyvilágban ne lenne rá példa, de azt kell mondjam, hogy kicsiny hazánkban szinte az számít kivételnek, ha valamelyik „szolgáltató és/vagy kereskedő” ne trükközne a dolgokkal.
Igen a Black Friday nevű őrületről van szó. Azaz keményen megy néphülyítés. Mi régebben születettek – bár néhány régi filmben vannak ilyen jelenetek – könnyen asszociálhatunk a pánikszerű hisztériás felvásárlásokra a múlt század közepe táján.
S némi absztrakcióval megvalósul Orbán álma – szó szerint és átvitt értelemben -: utolsóként lépnek be forgó-ajtón, de elsőként lépnek ki! Igen: közben letaposnak mindenkit! =))
Egyértelmű: ami fekete az fekete!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.