Meglehetősen kemény hangvételű interjút adott a 168 Órának a nyugdíjbiztosítási intézet volt főigazgatója. Mondandójának lényege szerint a nyugdíjas magyar emberekkel nemre és korra való tekintet nélkül nagyon-nagyon kibabráltak.

(Forrás: napi.hu, RonaGyuri által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a tisztességes eljárás az lett volna, ha januártól nem 2,7 százalékkal emelik a nyugdíját, hanem minimum három százalékkal, hiszen tavaly a költségvetés elfogadásakor az MNB is ekkora inflációt mondott. Mert így majdnem egy éven át a kisnyugdíjas hitelez az államnak. Igaz, visszamenőleg kifizetik a pénzét, de nem kamatostul.
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs ez csak egy része:
Ráadásul még csak nem is biztos!

Nem véletlen, hogy egyelőre kussolnak róla!

„Meglehetősen kemény hangvételű interjút adott a 168 Órának a nyugdíjbiztosítási intézet volt főigazgatója. Mondandójának lényege szerint a nyugdíjas magyar emberekkel nemre és korra való tekintet nélkül nagyon-nagyon kibabráltak.”
Barát Gábor nyugdíjbiztosítási intézet volt főigazgatója a rezsi-utalványról értekezett, számos sajnálatosan igaz megállapítással. Pl. a „az jár jól, aki az utalványt nyomtatja.” valóban telitalálat. De számos kijelentésével gondok vannak. Az, hogy „nem tájékoztatta korrekten a lehetséges következményekről a kormányt vagy személyesen Orbán Viktort.” még csak véleményes, hisz ez egyáltalán nem érdekli őket. Azonban az egyik okfejtése egyebesen a fikció határait feszegeti: „”a tisztességes eljárás az lett volna, ha januártól nem 2,7 százalékkal emelik a nyugdíját, hanem minimum három százalékkal, hiszen tavaly a költségvetés elfogadásakor az MNB is ekkora inflációt mondott. Mert így majdnem egy éven át a kisnyugdíjas hitelez az államnak. Igaz, visszamenőleg kifizetik a pénzét, de nem kamatostul..
Nem, nem a mélyen a hivatalos érték alatti emeléssel van gond, az tény. Hanem az, hogy ezt novemberben, akár csak a hivatalos (a valós teljes mértékben kizárt) inflációval korrigálják, abban csak reménykedni lehet. Ahogy tavaly most is belehazudhatják a képünkbe, hogy még jól is jártunk! =))
tudode
Aki hazudik az lop is, és egyéb aljasságra is képesek
.
-----Orbán Viktor őszödi beszéde a fizetésről és nyugdíjról való lemondásról
https://www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU&t...
.
!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.