Nagyobb biztonságban vannak a számlák, amióta él a PSD2 szabályozás, de külföldre gyakran nem jutnak el az erős ügyfélhitelesítéshez szükséges sms-ek. A külföldön élő magyarok pedig panaszkodnak, hogy nem férnek hozzá az itteni bankszámlájukhoz.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez is hemzseg a dilettáns megoldásoktól,

de a derék Matolcsy bagázs ebben is vezér-barom tud lenni.

Szeptember közepétől új korszak köszöntött be a bankok és a bankolók életében a PSD2-szabályok hatályba lépése kapcsán. S ezt nekünk magyaroknak sikerült igazán matyarosra rittyenteni. Természetesen most is okosabbak vagyunk – na jó csak így lehet milliárdokat kicsurgatni a békés haveroknak – a világnál. Hiába léteznek kis túlzással polcról levehető rendszerek, nálunk mindenki maga bütyköl illetve bütyköltett.
Eredmény „külföldre gyakran nem jutnak el az erős ügyfélhitelesítéshez szükséges sms-ek. A külföldön magyarok pedig panaszkodnak, hogy nem férnek hozzá az itteni bankszámlájukhoz.”!
S mit szól ehhez a mi derék jegybankárunk? Kapaszkodj meg Wazze, mert ez még a szokottnál is bornírtabb:
„… egyetlen pénzforgalmi jogszabály sem tartalmaz arra vonatkozóan előírást, hogy a pénzforgalmi szolgáltatónak kötelező lenne a magyar telefonszámoktól eltérő telefonszám esetén is biztosítani az általa az ügyfél rendelkezésére bocsátott készpénz-helyettesítő fizetési eszköz használatát, általánosságban még arra sincs előírás, hogy általában telefon segítségével bármilyen szolgáltatást is biztosítania kellene. ”!!!
Ami nem csak arrogáns pofátlanság de egyértelmű tény, hogy nem fogták a dolog lényegét! =))
Cserkó nincs? De van: „azt is tanácsolja a jegybank, hogy ha valaki nem elégedett a bankjával, váltson pénzügyi szolgáltatót.”! =)) Na Zsófi ezt kell alulmúlnod! =))
Nyírfa
A fidesz számára, bele értve az összes kormánytagot, funkcionáriust, képviselőt és a kapcsolódó holdudvart, az ország nem több, mint egy kalandpark, egy játékterem, egy kaszinó, egy játékbarlang, ahol csencselni ötletelni, ügyeskedni, nyerészkedni lehet. Egyszer ránk omlik ez a kártyavár, és csak arra eszmélünk, hogy az állítólagos honvédségi gépek ,megtelve Orbán embereivel, elrepülnek az előre lefizetett országokba.

Szerintem Zsófi képes rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.