PROPAGANDA VS: RÖGVALÓSÁG!!! =)) Le mernénk fogadni, hogy te sem kapod meg a KSH által számolt átlagkeresetet! Ha kellően sok (teljes munkaidőben foglalkoztatott) dolgozóval kötnénk erről fogadást, akkor bizony nagyon sokat nyernénk. A dolog mögött egy egyszerű összefüggés húzódik meg: az átlagmagyar valójában nem keresi meg az átlagkeresetet, mivel a mediánbér sokkal alacsonyabb. A rossz hír az, hogy 2016 után nem állnak rendelkezésre mediánbérre vonatkozó adatok, a jó hír viszont az, hogy megbecsültük, miként alakulhattak a mediánkeresetek az elmúlt években.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Propaganda vs. rögvalóság

egy nagyon fontos cikk a porfolio.hu kínálatából

A portál „Fogadjunk, hogy te sem kapod meg az átlagfizetést! Itt az igazság a magyar bérekről” címen számol be arról, hogy mi az igazság ártunk és qurmányunk nagy propaganda kampánya mögött.
Igen lényegében arról van szó, hogy: te és Lolo együtt is dúsgazdagok vagytok.
Azaz a nagy dirrel-durral beharangozott látványos emelkedés zömmel annak köszönhető, hogy a csókosok még gazdagabbak lettek!
S cserkó nincs a tortára? DE van! „2016 óta nem is állnak rendelkezésre mediánbérre vonatkozó adatok,”!!! =))
justhpeter
@RonaGyuri: Nagyon kevés dolognak van köze a valósághoz 2010 óta. Eggyel több vagy kevesebb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.