Az Imperial College London kutatói készítettek egy szimulációt a vírus várható lefolyásáról az USA és Nagy-Britannia esetében. Ez alapján két alapvető stratégiát lehet megkülönböztetni a vírus kezelését illetően és egyik sem lesz fájdalommentes. A kérdés inkább csak az, hogy melyik kezünkbe harapjunk.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igencsak releváns kérdés

az az igazság, hogy az elemzésben ez állító formában és szellemességként fogalmazódott meg

A portfolio.hu számol be a Imperial College COVID-19 Response Team „Impact of non-pharmaceutical interventions (NPIs) to reduce COVID19 mortality and healthcare demand” című jelentésében foglaltakról. A londoni kutatók készítettek egy szimulációt a vírus várható lefolyásáról az USA és Nagy-Britannia esetében. Kiemelten foglakoztak a koronavírus-járvány megfékezésére szóba jöhető stratégiák várható következményeivel.
A beszámoló egy pontján olvasható a kijelentés: „LEGALÁBB 12-18 HÓNAP VAGY TÖBB, ENNYI IDŐ ALATT AZONBAN A GAZDASÁGOT NEM LEHET LÉLEGEZTETŐGÉPEN TARTANI:”!
Nos túl azon, hogy a hasonlat szellemes az állítás felvet egy igencsak fontos kérdést. mennyi ideig lehet egy gazdaságot „lélegeztető gépen tartani”?
Hazai viszonyokra gondolva ez tetőződik azzal, hogy a levegőt egyébként is lukas csöveken és jelentős mértékben máshova vezetik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.