A NASA ismét képes lesz az oroszok nélkül űrhajóst küldeni a nemzetközi űrállomásra. A vírus miatt azt kérik, hogy otthonról nézze mindenki a történelmi rakétastartot. Arra kérjük önöket, hogy nézzék velünk együtt ezt a rakétastartot, de otthonról. Arra kérjük önöket, hogy ne utazzanak a Kennedy Űrközpontba. Valahányszor rakétát indítunk az űrbe, az hatalmas tömeget vonz, és ez most nem lenne helyes. Azon vagyunk, hogy újra el tudjuk érni a Nemzetközi Űrállomást, de ezúttal anélkül, hogy idecsődítenénk rengeteg embert, mint máskülönben ilyenkor tennénk. Ez most azért különösen fontos, mert 2011 óta nem csináltunk ilyesmit, és emiatt most valószínűleg a korábbiaknál jóval nagyobb lenne a tömeg.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ferde blikkfangosítás, vagy értékrend?

Az index.hu beszámol a NASA legújabb küldetéséről

Pontosabban annak tervéről. A hír maga majd egy hónapos: „NASA, SpaceX set May 27 as target date for first crew launch”. „A decade in the making, NASA and SpaceX have set May 27 as the target launch date for the first crewed space mission to launch into orbit from U.S. soil since the retirement of the space shuttle in 2011.” – szólt akkor a bejelentés.
S később „Citing coronavirus, NASA urges public not to travel for launch of astronauts” arra kérték az embereket, hogy „a világjárvány miatt kénytelen arra kérni az állampolgárokat, hogy ne legyenek jelen az új űrkutatási korszakot jelző eseményen”!
Tény, hogy adnak a dolognak némi pikantériát a járvánnyal kapcsolatos félelmek , de a dologban azért ennél sokkal fontosabb a tény, hogy hosszú, nagyon hosszú szünet után nem kell vízum a NASA űrutazóinak, hogy az űrállomásra utazzanak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.