Száraz cége a zálogjogosultja Matolcsy György unokatestvére, Szemerey Tamás bankjának is. A Matolcsy-család régi üzleti partnere, a bedarálása után egy ideig az Origót is tulajdonló Száraz István cége, a Frank Digital végezheti a tavaly megítélt 1,95 milliárd forintos keretösszeg helyett immár csaknem hárommilliárd forintért* a Matolcsy György elnökölte Magyar Nemzeti Bank kommunikációs feladatait 2019-20-ban, jelentette a K-Monitor korrupciófigyelő civil szervezet. Mint írják, Száraz cége tavaly valódi verseny nélkül nyerte el a megbízást, a másik ajánlattevő érvénytelen ajánlatot adott. Idén pedig a koronavírusjárványra hivatkozva emelték meg egymilliárddal a megbízás összegét.*

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazából csupán igazodásról szól a dolog

ha jól meggondoljuk valahol az általános emelések közé tartozik

Mottó:
A Hofi meleg-vizes csapja szolidaritásból nem működést,
míg az Eltolcsy féle brancs az emelésben igazodik

A Matolcsy-család régi üzleti partnere, a bedarálása után egy ideig az Origót is tulajdonló Száraz István cége, a Frank Digital végezheti a tavaly megítélt 1,95 milliárd forintos keretösszeg helyett immár csaknem hárommilliárd forintért* a Matolcsy György elnökölte Magyar Nemzeti Bank kommunikációs feladatait 2019-20-ban.
Nos a már eredetileg sem sima és elképesztő volumenű megbízás így jelentősen drágult.
A dologban extra poén, hogy „a koronavírusjárványra hivatkozva emelték meg egymilliárddal a megbízás összegét”!
Nos ebben lehet valami, lévén ha jól belegondolunk valahol hasonló áremelkedésekkel szembesülünk, ha a bolti/piaci árakat nézzük!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.