Bezár a Baraka, Budapest egyik fine dining étterme - írja a turizmus.com, amely szerint várható volt, hogy az elsősorban külföldi turistákat megszólító hely nem marad talpon a lenullázódó turizmus miatt. Az étterem utolsó, március 29-i Facebook-bejegyzésében még optimistán arról írtak, hogy amint a körülmények engedik, újranyitnak.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kézműves ügyes kezek?

Egy gasztró-hír margójára

„Bezár a Baraka, Budapest egyik fine dining étterme”. A hírt a derék turizmus.com osztotta meg, megemlítvén, hogy „várható volt” mert ez egy elsősorban külföldi turistákat megszólító hely”. Értsd nem hazai pénztárcáknak szól.
Ez egy dolog, akár a magánügyük is lehetne, azonban a vonatkozó post beszámol róla, hogy „Meg nem erősített információink szerint a Baraka volt tulajdonosai kézműves pékséget terveznek nyitni Budapesten.”!!
Igen a derék kézművesek, ami az eredeti értelmezés helyett az árdrágító tényező. Ráadásul kicsiny hazánk ebben a határ a csillagos ég.
Így várható, hogy meg fogják találni a számításukat!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.