Drasztikus beavatkozásra készül a kormány a Hajógyári-szigeten. Maguk a hatástanulmány-készítők is jelentős lakossági "ellenérzéssel", tiltakozással számoltak. Drasztikus beavatkozásra készült a kormány Budapest egyik legértékesebb, túlnyomó részben állami és önkormányzati tulajdonban lévő területén, a Hajógyári-szigeten: olyan védműrendszer megépítését tervezik, amelyik az egész területet megóvná az áradásoktól. A Pest Megyei Kormányhivatal oldalán, a hirdetmények között eldugott környezeti hatásvizsgálathoz készített dokumentációból kiderül: a szigeten található 15,3 hektár ligeterdő csaknem ötödét érintené a védműrendszer megépítése. Legrosszabb esetben 950-1000 darab 30 centiméternél nagyobb átmérőjű fát kell kivágni.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy releváns tanmese

avagy mit is kell érteni manapság a „nemzetgazdasági érdek” alatt

A Népszava „Gátépítés, tömeges fakivágás - íme egy titokzatos kormányzati terv” címmel számol be arról, hogy milyen drasztikus beavatkozásokra készül a kormány a Hajógyári-szigeten.
Az igazat megvallva – na jó óbudai lakós vagyok – nekem egy dolog volt meglepő: „Az önkormányzatok előreláthatólag térítésmentesen engedik majd át a területeket”! =)) Igen Wazze a fővárosi és az óbudai!!! =))
Qqberci
Ez a csutkány rosszabb, mint egy hódcsalád...
Clavigo
Ledózerolni,beszántani,,,besózni...( gondolom,,nem occcón )..Ehhez értenek,,,oszt jó napot.
CarolRL86
Nézzе mеg a webkаmera mаszturbáсiós vidеóimаt --> www.k­­i­­­­ssia.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.