A recept egyszerű: ha nem akarod, ne törődj bele! Mártély egy kicsi település Hódmezővásárhely közelében, A falunak saját iskolája van, ahová a helyi gyerekek járnak. Ez az iskola került nemrég veszélybe. A helyi tankerület vezetője - ugyanaz a Balázs József, aki a szentesi gimnázium felvételi ügyével és a vasalódeszkás tanár meghurcolásával szerzett magának kétes értékű hírnevet - márciusban értesítette az önkormányzatot arról, hogy a következő tanévtől Mártély iskolájának bezárását tervezi. Az indoklás az volt, hogy nagyon kevés a diák, és az oktatás minősége sem éri el az elvárt szintet (bármi is legyen az elvárt szint - az ugyanis nem derült ki, pontosan mi kifogásolható az iskola működésében).

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
s a vidéki magyarság tapsikol ennek a bagázsnak! =))
justhpeter
Elismerésem Putz Anita polgármesternek ! Vezesse sokáig Mártélyt a lakókkal egyetértésben.
nezelodo
Sajnos a vidéki lakosság hajlamos a belpesti fosok degenerált eszméire, ez a propagandával mételyezett tömeg tartja hatalomba őket.
görbetükör
Szerencsére, most a kicsinyes bosszú nem sikerült. Mert ahol van tisztesség, jó akarat, összetartás, igazságérzet, ott Isten is segít.
Ahol széthúzás van, ahol főhajtás van, ott szenvedhetnek az emberek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.