11-18 milliárd forinttal többet fizetett az állami Antenna Hungária a magyar Telenort birtokló cégben szerzett tulajdonrészért, mint amennyi a korábbi becslések szerint elképzelhető volt. 101,16 milliárd forintért vásárolta meg tavaly ősszel az állami Antenna Hungária a TMT Hungary B. V. 25 százalékos tulajdonhányadát – írta meg a G7. A TMT neve valószínűleg a legtöbbeknek nem sokat mond, világosabb, hogy miről van szó, ha hozzátesszük: ez a cég tartja kezében a magyar Telenort, illetve a Telenor Real Estate Hungary Zrt. nevű ingatlanos céget.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egyébként business as usual

A gaz ellen média szörnyülködik a Telenor megvásárláson, na jó most csak a pikánsan nagy árakon

A 20-asék kalandos élettörténetük során mindig spécim kapcsolatban voltak a kormányzati tényezőkkel. Ennek ellenére – főleg hogy közben nem csak pletyka szintkén futott az állami mobil-társaság blődli – évek óta folyik a találgatás a kormányzati szerepről.
Ennek ellenére érdekesnek tűnik a hír, hogy „101,16 milliárd forintért vásárolta meg tavaly ősszel az állami Antenna Hungária a TMT Hungary B.V. 25 százalékos tulajdonhányadát – írta meg a G7. ”!
Nos az igazi érdekességet sokan az árban vélik felfedezni! Egy kicsit, na jó nagyon, soknak tartják. Pedig – mint írtam -: „ugyan csak némi kerekítési hiba, no meg az alkotmányos költségek esetén is van infláció!!! =))
• ”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.