Kemenesi Gábor virológus szerint Oroszországban és Kínában is kiváló tudósok dolgoznak, nem is ettől kell tartani. Hanem a politikai nyomástól, amely járatlan utakra sodorhatja a vakcinafejlesztési törekvéseket.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igen többszörös politikai nyomás:
ruszkiknál és kínai barátainknál megy a kormányzati nyomulás, hogy a tudósok ne szarakodjanak annyit a megbízhatósággal, meg az ártalmakkal, gondoljanak a nemzeti büszkeségre,
nálunk pedig átnyomják mert ártunk és qurmányunk vezetőinek személyes anyagi érdekei ezt kívánják meg! =))
RonaGyuri
@Aki Én: igen erről van szó, Putyinéknak nem szabad hinni, mert érdemli következmény nélkül lopnak, csalnak és hazudnak! Ja mint Orbánék!!! =))
division
@sgl: Az angol vakcina esetében 600 ezer embernél egy esetben fordult elő nem kívánt hatás, de ott sem bizonyítható hogy a vakcina miatt volt, de kis időre leálltak vele. Ez lehet meg áprilisra, és attól egyáltalán nem kell majd félni, a vírus veszélyesebb jóval.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.