Bár még egy műemlék sem készült el teljesen, a NER-közeli vállalkozások pénzüknél maradnak. Egy évvel meghosszabbította a Nemzeti Kastély- és Várprogramot a kormány, mivel az öt éve – főként európai uniós forrásból – zajló projektben eddig egyetlen épületet sem sikerült teljesen befejezni – írja a 24.hu.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ennek a gaz ellenek semmi sem elég

pedig igazán díjazhatnák a visszafogottságot

A 24.hu számolt be róla, hogy az egykor volt „ne mi kapjuk a legtöbbet”-ből a „mi lopjuk a legtöbbet, főleg, ha az EU-s péntekről van szó”-vá nemesedett irányelv jegyében Lolo és az első vő ismét nagyit kaszált.
Egy évvel meghosszabbította a Nemzeti Kastély- és Várprogramot a kormány, aminek a keretében eddig még egy műemlék sem készült el.
Nos az történt, hogy egy rakás milliárd eltüntetése után az eredetileg tervezett felújításoknak mintegy a felét törölték.
S most jön a méltatlanul kevés visszhangot kapott hír: „A program költségvetését, 57,5 milliárdról 53,5 milliárd forintra csökkentették”! Igen jól látod Wazze csökkentették. Ez normális esetben Lolo esetében úgy szokott lenni, hogy jelentősen megemelik a keretet, projekt csökkentésével együtt. Késd pl. Puskás, aminek a költsége majd 5szörösére emelkedett, miközben a projekt alig felére csökkent!
De ne izguljatok van jó hír is: az EU-s pénzek volumene nem csökkent! =))
tudode
Egy csokorba kötve a vályogházból kiszabadult enyves kezű család kastélyait, a net szerint:
.

-----Orbán család kastélyai
.
Nagyjából 35 800 találat (0,44 másodperc)
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+kast%C3%A9lyai&oq=Orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+kast%C3%A9lyai&aqs=chrome..69i57j0i333l4.20018j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
---------------------------------
.
Ha ezzel "is" a nehezen dolgozó kisemberek tudatában lenne, már hűlt helyük sem lenne!
.
Csak hát húzzák a belüket napestig, hogy ne érjenek rá lopni
.
-----Lázár: Közmunka mellett nincs idejük lopni az embereknek
hirtv.hu/ahirtvhirei_adattar/lazar-kozmunka-mellett-nincs-idejuk-lopni-az-embereknek-2443748
-------------------------------
.
Hol van az igazság, és a gazság akkor, amikor a Repülős Gizi bugyilopásért fél életét börtönbe töltötte!!!
tudode
@sgl: .
Tárgyilagosan az ellenzékről!
.
Őfélesége delejes, mert mit is mondott? A kisgazdákkal sohasem, aztán amikor Torgyán dr. hozzásegítette 1998-ban, hol vannak a kisgazdák, az SZDSZ, az MDF, 2010-ben alkotmányos puccsot hajtott végre az öszödi beszéddel, és az óta is több cikluson át, legutóbb a választásra jogosultak 22% vokság felturbózta 2/3-ra a találmányával, a győztes kompenzációval, Gyurcsánnyal vívatja a slameszaival a virtuális háborút, de nem bír vele!
.
Már az összefogást is kikezdette, pedig alig tudni arról, hogy mire készülnek!
,
Ezzel a pasival sem az apja, sem az ellenzék nem tud mit kezdeni addig amíg rossz időben rossz helyen lesz, mert olyan silány a pasi, hogy egy csepp véráldozatot nem érdemel!
.
Számomra az tűnik fel, hogy még az EU-ban is tartanak a lepcses etetőjétől, mert az EU-t is megosztotta, amúgy közjogilag érvénytelen sarzsival, mert közjogilag nem is miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=3s
----------------------
.
Nem szeretnék a gatyájában lenni. Mert két választása lehet: vagy mindenáron győzelem, vagy jobb esetben kóter!
Madácsi Pali
A miniszterálnok bemutatja; már nem csak a történelem tud visszamenőlegesen megváltozni, hannem a leadott szavazatok száma és az elköltött milliárdok is tudnak az idő előrehaladtával csökkenni.
namihami
A hazai ellenzéknek ordítani kellene ezekről. Az Unionak pedig centre elszámoltatni. Egyik se teszi a dolgát. Ezért teheti a ""család"", amit lát a keresztaputól. És teszi is...
verőce21
Azt azért tegyük hozzá, hogy az ellenzék oligarchái - akik sokkal többen vannak -, sem kivételek a kastélyaik felújításainak elszámolásával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.