Március 5-re 10,9 százalékra nőtt a magyarországi átoltottság, a járvány megállításához 60-70 százalékra lenne szükség. Noha az oltási hajlandóság az összes kutatás szerint folyamatosan javul, a lakosság 58 százaléka továbbra sem jelezte az oltás iránti igényét az erre a célra létrehozott honlapon, igaz a válaszadók 17 százaléka előbb utóbb tervezi ezt. A tartózkodás leginkább a fiatalokra, a középfokú végzettségűekre és a megyeszékhelyeken élőkre jellemző - derül ki a Pulzus Kutató friss, a Napi.hu számára készített közvélemény-kutatásából.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nehogy már a lényeget is megkérdezzék

Persze ezen csak az csodálkozik, aki nem fogta fel, hogy a bejelentett szándák ellenére az ellenzéki összefogást egyenként mérik (Na jó ők éppen azt is, hogy ha nincs favorit a bárki is jó)

A derék Pulzus Kutató friss, a Napi.hu számára készített közvélemény-kutatásáról szóló beszámolóban érdekes dolgokat olvashatunk. Miközben ártunk és qurmányunk féltéglával döngeti a mellét, a sikeres oltakozásról, amit azért árnyal az a tény, hogy jóval kevesebb mind a rendelkezésre álló, mind pedig a vakhitű híveik (nem csak elhiszik, hogy ha kell tud a vízen is járni, de kifejezetten örülnek neki, hogy Orbánék ellopják az EU-s pénzeket is) számánál!
Nos a derék közvélemény matató az oltási hajlandóságot és/vagy vagy pontosabban (???) a várható oltás iránti igényt firtatja, s talán a regisztrálási hajlandóságról is.
Bár a beszámoló taxatíve rögzíti, hogy: „A visszafogott regisztrálási hajlandóság okairól nem készült kutatás”, Pedig nagyon nem ártott volna, főleg úgy nem, hogy ennek ellenére azért az okokról elmélkedtek! =)) Pontosabban kifejtették, hogy az ö véleményük szerint: mik lehettek az okok?
Nekem meg az a véleményem, hogy ennek nem csupán a szokásos szakmai gyengeség, de a biztonságosnak vélt pofa-tartás is az oka. Ja igen valahogy kimaradt a talán legrelevánsabb a regisztráció hazai történelmi és közelmúltbéli (sőt számos jel szerint jelenbéli) elrettentő volta!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.