Hét éven belül a harmadik állami szervező sem bizonyult alkalmasnak kezelni a lakosság ritka és szűkmarkú környezetvédelmi támogatásainak kezdőnapján megugró online érdeklődést. A magyarázat szokás szerint elmaradt.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Dilettantizmus, nemtörődömség és mert megtehetik

avagy az egykor méltán világhírű magyar informatika újabb és újabb baklövései

Kis túlzással azt is mondhatnánk – persze ha lenne rápélda -, hogy valósággal isteni csoda lenne, ha akadna legalább egy a nagy dirrel-durral beharangozott nyilvántartó rendszerek közül, amelyik nagyobb gond nélkül elindul. Ráadásul rendre olyan „rendszerekről” van szó, amik igazából akár úgynevezett polctól levehető korrekt működésű megoldásokkal rendelkeznek. De nekünk – sajnos nem csak ártunknak és qurmányunknak – nem kell a kapitalistáké, mert a mi csókosaink sokkal szebbek.
Igen egy újabb nyilvántartó rendszer mondja Hofi csapjával. miért pont én működnék rendesen!
„A mai, hétfői megnyitásakor azonnal össze is omlott az elektromos autók vásárlásának állami támogatására jelentkezést biztosító internetes oldal. A látogatókat délutánig az az üzenet fogadta, hogy a lakosságnak, illetve a taxisoknak szóló aloldalon "a nagy érdeklődésre való tekintettel, a szerverek leterheltségéből adódóan" "fennakadások várhatók", a probléma elhárításáig pedig szíves megértést és türelmet kértek.”
Eladott Ország
Hasonló jelenségek voltak tapasztalhatók az épületek utólagos hőszigetelése, hűtőgép, mosógép, és egyéb környezetvédelmi programok pénzügyi támogatása során is. " Támogatásra szoruló politikusok nyomora. Egy fideszes politkus felesége sikeresen pályázott (kivételesen nem teszek hivatkozást, sem nevet, mert nem ez a fontos) a mosógépcsereprogramban elérhető legmagasabb támogatásra, így 45 ezer forintnyi közpénzzel tudta megtámogatni a politikus családjának háztartásigép vásárlását. Szinte már nem is hír, akár legyinthetnénk is rá. 45 ezer forint aprópénz, nem ügy. Pedig de..."
kolozsvaros.com/2016/04/21/tamogatasra-szorulo-politikusok-nyomora/
Eladott Ország
Itt ugyan nem a számítógép fagyott le, de a fontossági sorrend a lényeges. " A kulcsszavak: lakosság és vissza NEM térítendő támogatás. Erre mit lépett a kormány? Igen, drága barátaim a közmunka felszentelt szigetén. Átcsoportosította a pénzt. Ez egy kedves megnevezése a lakosság megkárosításának. Remélem, érthető. És azt is remélem, a hívek nagyon, de nagyon boldogok, amiért ilyen jó és gondoskodó kormánya van ennek a nyomorult országnak. Meg is lehet köszönni. Budapest, Kossuth tér 1-3."
kolozsvaros.com/2017/01/29/meg-is-lehet-koszonni-budapest-kossuth-ter-1-3/
RonaGyuri
@Eladott Ország: mint jeleztem ott ennél sokkal nagyobb a gond, bár kétség kívül a csókosok támogatása fontosabb a primer célnál stimmel itt is. Azonban az unortodox - át- és végig-godolatlan - és ezért nem vagy csak nehezen használható informatikai fejlesztések kis túlzással kizárólagosságot képviselnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.