A Suicide Squad itthon is erősen korhatáros lett.

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
vazze...ez egy baromság...főleg a mai világban, amikor a neten sokkal durvább dolgok vannak
Nessy
A bizottságban ülőknek biztos nincsenek kamasz gyermekeik! Lehet, hogy hamarabb megnézik a neten, mint ahogy a moziban vetíteni kezdik.Pont ezzel hívják fel a srácok figyelmét a filmre.
namihami
@Pálinkás Pál: @Nessy: Az ember már semmin nem lepődik meg. Röhej, amikor a tv-ben, a ""műsorok"" közötti szünetekben felhívják a figyelmet, hogy a mosópor és a hüvelygombareklámokat csak 12 éven felüliek nézhetik meg. Számomra a csúcsot az egyik mese előtti figyelmeztető jelentette, amikor bemondták, hogy a mesét csak 6 (HAT) éven felüliek nézhetik meg.
Akkor ez a 18-as karika már szimplán elsikkad ennek a bizottságnak a nemzetvédő tevékenységében.
Csizmás Kond
..18-as piroskarika...azt ki is találta ki ?
csipetke
A Gyilkos elmék sok részénél nincs korosztály-besorolás,de a film-közi reklámnál megjelenik a tizenkettes karika,sőt be is mondják,hogy a most következő műsorunkat 12 év alatti nézőinknek nem ajánljuk. Nehogymá' a 11 éves megnézzen egy lábgomba,vagy csipsz-reklámot. A kormány idióta törvényei közül ez a homofób törvény benne lesz a top3-ban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.