Ennyivel csökkenti a személyi juttatásokra és azok járulékaira fordítható összeget a kormány egy határozattal. További félmilliárddal kevesebbet költhet dologi kiadásokra is a statisztikai hivatal. Személyi juttatásokra és a munkaadót ezekkel kapcsolatban terhelő járulékokra és szociális hozzájárulási adóra együttesen 10 milliárd forinttal kevesebbet fordíthat a Központi Statisztikai Hivatal - derül ki a kormány szerda esti határozatából.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lássuk be ebben van némi ráció

ezeddig a derék KSH-ra hivatkozva lopták a pénzünket, most már tőlük is lopnak

Akár úgy is fogalmazhatnék erről a hírről, hogy: amikor a hóhért akasztják! „Személyi juttatásokra és a munkaadót ezekkel kapcsolatban terhelő járulékokra és szociális hozzájárulási adóra együttesen 10 milliárd forinttal kevesebbet fordíthat a Központi Statisztikai Hivatal - derül ki a kormány szerda esti határozatából.” – szól a beszámoló hozzátéve, hogy „A kormány ezen kívül félmilliárdot elvesz a hivatal dologi kiadási keretéből is.”!
Ha gonosz akarnék lenni azt is mondhatnám, hogy ártunk és qurmányunk bedőlt a KSH-sok adatainak, mármint az árak szerintüki alakulásának. S ha ők ennyiből is be tudnak vásárolni, akkor nincs szükségük olyan sok pénzre! =))
namihami
Viszont cserébe végre igazat írhatnak.
Valamit valamiért. Azért ez se kevés, annyi ""hiteles"" adat után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.