Az Index Kibeszélő című adásában Magyar Györggyel, a Civil Választási Bizottság elnökével beszélgettünk az előválasztás folyamatáról. Ők kiszálltak a politikából, és itt hagytak minket a kétharmaddal. Nem fair. Ezt az Index Kibeszélő című műsorában Magyar György ügyvéd, a Civil Választási Bizottság elnöke mondta, több magyar politikusra utalva. Hozzátette, hogy a civil szervezet nélkül nem lehetne lebonyolítani az előválasztást, e téren csak nekik voltak tapasztalataik. Tagszervezetük, az aHang biztosítja a műszaki hátteret, a Számoljunk Együtt pedig az összegzésnél segít a pártok aktivistái mellett.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"Pontosításként megjegyezte, hogy nem miniszterelnök-jelöltet választanak most, hanem listavezetőt, hisz a jövő évi választásokon pártok indulnak." !!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Nagyon nem Oszkár! =))

A DERÉK MAGYAR GYÖRGY INTERJUT ADOTT AZ INDEX.HU-NAK

Az Index Kibeszélő című adásában Magyar Györggyel, a Civil Választási Bizottság elnökével beszélgettek az előválasztás folyamatáról, jelentőségéről,
A cikk egyik előnye, hogy bár csak „Pontosításként megjegyezte, hogy nem miniszterelnök-jelöltet választanak most, hanem listavezetőt, hisz a jövő évi választásokon pártok indulnak.”!
Ami, ha csak odavetve is, de kiböki a lényeget, s ezzel aláhúzva, hogy bár nem ez volt a szándéka, de a kormány-propaganda igazat mondott, mikor show-nak nevezte.
Bár a cikk többi része nem mutat ilyen tisztánlátást, de meg kell állapítsam, hogy bár jogász, de mégis sikerült legyőzni a „na én majd jól megolvasom” kényszerét, s kezd derengeni számára, hogy is műx a magyar választási-rendszer.
S ez óriási eredmény hiszen az eresz akrobatának az alkotmány-pótlékban és Lézer „Stüszi Vadász”-nak a „Cé”-pótlóban nem sikerült megértenie! =))

A „1997. évi C. törvény a választási eljárásról” nick-neve volt a „”Cé” törvény!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 06:08
Itt van mindjárt a cöf nevezetü állami pénzből müködő"civil"szervezet akinek a vezetője a csizmadia
milliárdosokat ostorozó(a ner milliádosok kivételével) hirtelen meggazdagodott milliárdos lett.Ne erről mi a véleményed?Meddig engeditek még?
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 06:53
Közpénzből.Tőled is ellopták azt,csak elvakultságod miatt nem akarod észrevenni a nyilvánvalót.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 18:34
Akkor szerinted a tolvaj orbán meg a tolvaj sleppje aki tőled is lop ők a nép barátja.Fura ízlésed van.
kulabombaafityiszre
@Shikari: egnap, 19:06
Tehát akkor a tieid lophatnak az nem baj.
Látod ez a lényeges különbség köztünk.Nekem egyik politikus sem kóser aki lop.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.