A következő vakcinaszállítmányokban nem lesz sem Szputnyik, sem a Sinopharm - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki az ATV-nek azt is elmondta, a kínai és az orosz vakcinák gyártóival tárgyalnak arról, hogy a leendő nemzeti oltóanyaggyárban e két oltóanyag licence alapján gyárthassanak vakcinát.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Vannak egyéb baljós jelek is,

de egyértelműen ez a legdurvább

Miközben ezerrel folyik – néha talán túlságosan is – oltakozni, oltást felvenni ; aki magyar az rohan az oltópontokra, kiderült, hogy – mégha nem is számolunk azzal, hogy a 3. után újabb ás újabb oltások következnek – a jelenleg szükségesnek látszó mennyiség nem igazán áll rendelkezésre. Pl. a talán legjobbnak minősült kisújszállási asszonyság féle oltásból köszönjük de nem kérünk többet. Az illetékes NER-társak szerint a jelenleg meglévő és a rendelésállomány kitart a jövő első félévre. Aztán pedig! Na azt nem mondják, hogy a választások után az új kormány oldja meg! Hanem közlik: akkorra már a matyar gyár megoldja a szükségleteket!
Nos vagy igen vagy nem, de az biztos.
Azonban a közelmúltban Szijjártó bejelentette: azt követően, hogy Magyarország megvásárolta a Sinopharm teljes gyártási technológiáját, létrejött a politikai megállapodás arról, hogy Magyarország még idén megkapja a Szputnyik koronavírus elleni vakcina gyártásához szükséges technológiát a jelenleg épülő Nemzeti Oltóanyaggyár számára.
Nos ebben az igazi hír az az, hogy mint tudjuk a közelmúltban kiderült (mármint a köz számára, Orbánék számára kezdettől fogva ismert volt), hogy a ruszki csak korlátozottan, míg a kínai egyáltalán nem alkalmas a 60+-os korosztály oltára! =))
laszlobihari
ha ez a gyár a tőzsdén lenne, ezen hír hallatán a részvényei a nulla és a végtelen minusz közé tendálna! bár a működtető konszern is megérezné.
nezelodo
Alighanem a kisújszállási asszonyság nem adta be a derekát ittjártakor, és minő véletlen rögtön besúgóvá vált az édesapja. Ez esetben úgy értelmeztem, hiteles a besúgó lista, csak a Gy. Gábor féle irat hamis.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.