Az elsőrendű vádlott váratlanul felbukkant új ügyvédje már nem kívánja bíróságra idézni a fideszes Bánki Eriket. A Kaposvári Törvényszéken csütörtökön a tanúk meghallgatásával folytatódott a már eddig is nagy politikai visszhangot kiváltó buszper. A tárgyláson olyasmi történt, ami a hazai joggyakorlatban párját ritkítja. Ennek megértéséhez azonban érdemes felidézni az előzményeket.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy tanulságos, de jellemző történet

Népszava: „Óriási fordulat a Volvo-perben”

Maga az alaptörténet – bár maga a konkrétum sajátságos, s a méretei és a pofátlansága is sokkal nagyobb – máshol is megesik.
A hír: „A Kaposvári Törvényszéken csütörtökön a tanúk meghallgatásával folytatódott a már eddig is nagy politikai visszhangot kiváltó buszper”. Röviden a lényeg „2015-ben a pécsi önkormányzat tömegközlekedési cége, a Tüke Kft. vásárolt Hollandiából 115 használt buszt 3,5 milliárd forintért, ám utóbb kiderült, hogy a flottát pár héttel korábban 700 millióval olcsóbban kínálták.”!
A dolgot joggal nevezhetnénk komédiának, szóval igazi Polt-like „ügyintézés” a Varga-féle (i)gazság szolgáltatás az Orbán-i jogállamban.
Azonban a dolognak van egy igazi komikuma is. A derék matyar média – s vele a közbeszéd – az ügyet „Volvo-pernek” nevezi???!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.