Több olvasónk jelezte, hogy már korábban, akár többször is megpróbált élni a leiratkozás törvényileg garantált lehetőségével, mégis azóta is kapja a kormánytól az emaileket. Hiába próbáltak meg leiratkozni a kormány hírleveléről, nem jártak sikerrel, pedig volt, aki többször is megpróbálta – derült ki azokból az olvasói levelekből, amelyeket a keddi cikkünk után kaptunk.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ha kérem a kipcsák rovásírásban nincs radír

Nincsenek véletlenek abban sem, hogy és ahogy ez kihasználtatik

Szinre eltűnik a többi jellemző bosszantó hír között az a „sirám”, hogy: „Hiába próbáltak meg leiratkozni a kormány hírleveléről, nem jártak sikerrel, pedig volt, aki többször is megpróbálta”.
Nos túl azon, hogy egyes esetei – kiemelten a vakcinaregisztráció ilyetén kihasználása kormányzati propaganda, sőt választási kampányra is, céljaira – ahogy mondani szokás az adatvédelem állatorvosi lovai, van itt egy érdekes párhuzam.
A Semjén matyarok választási regisztrációja esetében is hasonló a helyzet. Felelőtlenül, majdnem úgy fogalmaztam, hogy: EGY ÉLETRE SZÓ! De ez egy igencsak durva tévedés lenne! Számos példa van rá, hogy ez a kapcsolat megmarad a halál után is. A határon-túli elhunytak változatlanul lelkesen szavaznak a magyarországi választásokon, persze Orbán mellett! =))
Pálinkás Pál
ostoba állatok...minek iratkoztak fel rá...
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: oltásregisztráció!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.