Az online videók (és különösen a YouTube) sikereinek hatására az elmúlt években sokan beszéltek / írtak arról, hogy az online lapok új csodafegyvere a videó. A legnagyobb szerkesztőségek saját tévéstúdió(ka)t építettek, professzionális stábot szerződtettek, a kisebbek fotósaikat szorították videózásra, vagy a riporterek kezébe nyomtak videokamerát. Nagy áttörés eddig mégsem történt.

Forrás: mediablog.hvg.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tsabeeka
ha már a zoom van a képen, akkor szerintem a zoom ott nézi be kicsit, hogy stúdió. videós tartalom kell, de szerintem jóval költségesebb (és/vagy kevésbé érdekes tartalmat szül) egy stúdió fenntartása, mintsem venni 2-3 kézikamerát, aztán azzal rohangálni.

szóval azzal egyetértek, hogy a videós tartalmakra van igény (csodát nem kell persze önmagában ezektől várni), csak sztem a zoom túlhaladta a korát. ilyen minőségben nincs rá igény még. a "kikényszeredett" rendszeresség meg sokszor a minőség rovására mehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.