MEGHÖKKENTŐ??? TALÁN, DE A GICCS INNEN NÉZVÉST??? =)) A válasz sokféle lehet, de a marketinghez és a giccshez mindig köze van. Mutatunk pár extrém példát a könyvespolcot mintázó épülettől a kosár alakún át a pénisz-bevásárlóközpontig.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
MEGHÖKKENTŐ??? TALÁN, DE A GICCS INNEN NÉZVÉST??? =))

telex.hu: „Miért épülnek hal vagy éppen hotdog alakú épületek?”

Már kínáló szövege is elgondolkodtató: „A válasz sokféle lehet, de a marketinghez és a GICCShez mindig köze van. Mutatunk pár extrém példát a könyvespolcot mintázó épülettől a kosár alakún át a pénisz-bevásárlóközpontig”, csak egy pillantás kell:
www.theatre-architecture.eu/res/archive/031/003716_03_028900.jpg?seek=1253866655

Persze a későbbi sem piskóta, ami Őfensége általános műveltség és Makovecz zagyválására hajaz: „ráadásul sokszor nagyon figyelemfelkeltők. Fontos, hogy szinte mindig hivalkodók ugyan, de használható, funkcionális épületek.” –írja, s nekem tényleg a mester épületei ugrottak be, amik kétség kívül figyelemfelkeltőnek szántak és hivalkodók, na de azzal gyanúsítani, hogy: használható, napláne funkcionális, az igen durva inszinuáció lenne! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.