Hadházy Ákos ezúttal a gondosórákat vette górcső alá. A független képviselő szerint túlárazták a „gagyi” órákat, ráadásul nem közvetlenül a kínai gyártótól veszi a magyar állam, hanem egy titokzatos dubaji közvetítőtől.

Hadházy Ákos független honatya a gondosórák importját célozta meg ezúttal. A politikus szerint 53 dollárért, vagyis 18 ezer forintért túl van árazva a szerkezet, amit „gagyinak” tart. Ráadásul az általa látott dokumentumból az derül ki, hogy nem a kínai gyártótól, hanem egy dubai céget közveiktatva veszi meg a magyar állam a kütyüket. Ezt írja Facebook-bejegyzésében:

Hadházy Ákos szerint hatalmas mutyi van a gondosórák körül – Túlárazták a „gagyi” kütyüket, melyeket egy titokzatos dubaji cégtől vesz meg az állam

Hadházy Ákos szerint túlárazták a gondosórákat/Fotó: MTI/Soós Lajos

„Ez a papír természetesen csak illusztráció, de egy számomra hiteles forrás megmutatta az eredetijét. Ez egy, a GONDOSÓRÁK IMPORTJÁRÓL szóló NAV dokumentum, amelyik ha valódi, akkor egy több tízmilliárdos csalást leplez le.”

A politikus szerint az derül ki, hogy 53 dollárrért, azaz darabonként kb. 18 ezer forintért importálja a 4iG ezeket a szerkezeteket, melyek „gagyi” eszközök.

„Ez horribilis túlárazást jelent, ha tudjuk, hogy 107 milliárd forintból akarnak másfél millió idős embert ellátni ezzel, ami ugye darabonként 71 ezer forint (ez persze nem egészen így van, mert a rendszert is üzemeltetni kell, a 107 milliárd Ft EU-s pénz jelentős részét nyilván erre számolják el).”

Úgy véli, így is rendkívül magas a túlárazás gyanúja akkor is, ha eddig senkinek nem sikerült kideríteni, hogy pontosan hány forintért veszi a magyar állam ezeket a kütyüket.

„Ráadásul az általam látott dokumentumból az is kiderül, hogy a 4iG NEM A KÍNAI GYÁRTÓTÓL, HANEM EGY DUBAJI CÉGET KÖZBEIKTETVA veszi meg az eszközöket. Ha ez egy stróman cég, akkor már a dubaji közvetítőnél is tízmillió dolláros haszon keletkezik (hiszen, ha csak 10 dollár az árrése, máris 15 millió dollárt keresett a titokzatos dubaji cég...)”

- írja bejegyzésében.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Döbbenetes, felháborító.
Ennek a bűncselekménynek a dokumentumait is hamarosan ledarálja a maffia egyik osztálya...
Ahogy az alvásjavítóval kapcsolatos lopás dokumentumait tették!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
@namihami: majd lölő vesz andikának két táskát belőle,talán fussa rá :))))
Ezodabasz
@NKF: Nincs itt semmi látnivaló ugye? Te is maffia tag vagy? Szeretnéd eltüntetni a bizonyítékokat? Te melyik mocskos üzletben vagy érdekelt?
namihami
@NKF: 14.39: Szinte biztos! Ennek a ganajtúró cigusnak annyi ilyen ügye van, hogyha több Hadházy lehetne, akkor is kevés volna! És már az Uniót is sikerült kiakasztani! Csak a hülye azt hagyta ki a számításból, hogy a nagy pénz onnan jött! Aminek az eredménye jól látható pl az államháztartàs hiányán is! Megszűnt a mankó, maradt a tiszta deficit! Pont annyival van a határérték felett, amivel eddig békésen ellavírozgatott! És most még migráncsadó, Ukrajna támogatás és még nem is ismert levonások is hozzá lesznek csapva!
puszt
@NKF: Mert az országban mindenki gyáva, neki súg, és vele kapartatja ki a gesztenyét?
human
Ami meglepett, hogy Orbánék nem csak pénzbőség idején loptak, de akkor is lopnak mikor bajban van az ország. Lásd járvány alatt lélegeztetőgép biznisz, vagy a soha nem működő maszk gyártósor vagy a soha be nem indult vakcinagyár. Mintha a lételeme lenne a lopás Orbánnak.

Hogy is mondta a fideszes Lánczi András? Amit korrupciónak neveznek az a fidesz politikájának alapja.
Most ennek a Lánczinak a kölke a Szuverenitás Hatóság vezetője, aki a napokban pont a korrupció kutató intézeteknek esett neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.