A magyar kormányfő szerint pimaszul jártak el az európai választókkal szemben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Méhes
mindenből ki fogsz maradni,megdolgoztál érte
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rücsü41
Most megismerhették az igazi Orbán Viktor, amibe ő nincs benne azt nem tudja támogatni, mert semmi hasznot nem tud húzni belőle.Nem vette észre a mi utcai harcosunk, hogy már mindenhonnan kikopott, nem veszik semmibe, és ezt a megállapodást amit többi állam vezetője, akik között nem kevés jobboldali is van, támogat , ő nem tudja elfogadni.Ébresztő Viktor úr!Te már nem számítasz semmit Európában, az EU-ban, úgy tesznek mintha Te nem is léteznél!Ezt érted el, amit egész Európa lát és észlel, és ami talán még a Holdról is látszik!
simmering73
Ti pedig megvezettétek a magyar választókat. Tizennégy éve.
simmering73
Ti nem pimaszok vagytok, hanem aljas gazemberek.
csak úgy....
nem értem a dagit,hogy honnan veszi a bátorságot, hogy diagnosztizálja európát mikor nálánál többször senki sem baszta át a buta választóit , - amit persze 4 évente 5kg krumplival honorált !
Nessy
Van képe Orbánnak ezt a szöveget elmondani! Ő valóban ezt teszi milliárdokért. Száz milliárdos nagyságrendben folyt az agresszív, "fele sem igaz" kormánypropaganda! Erre lassan nincs olyan jelző, amit le lehetne írni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.