Talán nem áll messze az igazságtól, ha azt mondom, ma már nincs olyan ember (sok esetben egyéb élőlény - a szomszéd kutyája bejelölt effect), akinek nincs valamilyen iWiW/MySpace/Facebook profilja. Beszéljünk egy kicsit a hagyományos értelemben vett közösségi oldalakról, hogy is néz ki ez a felhasználó szemszögéből.

Forrás: wyctim.com
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
jelentem, én az iwiw indulásakor megfogalmaztam ugyanezen kétségeimet, és egyik oldalon sem vagyok fent. :)

zsolti
pedig nem bonyolult, és nagyon nem is kell keresni az értelmét, mert egyszerűen csak annyi: az emberek kíváncsiak, szeretik tudni, hogy mi van a másikkal. a nagy sátoros ünnepeken, amikor összeül a család, az ismerősök, miről van szó? kivel mi van, megvan-e a munkahelye, julika mekkorát nőtt, előkerülnek esetleg a fényképek. most felmész az iwiwre, és végigkattintgatod akit akarsz, ott van minden. az egész város, az egész világ. szerintem ez óriási dolog, és igen, ennyire egyszerű a lényeg. ezt csinálják ott a felhasználók.

ha valaki szerint ennek "nincs értelme" meg hülyeség, akkor az valószínűleg az offline életben sem él/élt meg ilyeneket, ezért nem is hiányozhat neki. miről szól minden közösségi szolgáltatás? valamilyen offline szokás a netre ültetve. ennyi. nem újdonság, nem valami más, hanem ugyanaz ami eddig, csak a neten.
ugyeugye
@zsolti: lehet, majd nálad is eljön az az idő, amikor védeni szeretnéd a családi életed.
Nos, akivel szeretném, tartom a kapcsolatot, ehhez nem kell se az iwiw, se a többi. Én nem akarok üzengetni az irigyeimnek azoknak, akik voltak az életemben. Nekem ez ilyen egyszerű döntés volt.
Telefonom is van hivatalos és magán - nálam nagyon jól el vannak határolva a területek, és működik. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.