Nem sokat kell már aludnunk, hogy immár teljes verziójú és jogtiszta Windows 7 tündököljön számítógépünkön; 2009. október 22-én megjelenik a várva várt operációs rendszer.

Forrás: ahapc.hu
Feltöltő: bigyibogyo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
thord
Szerintem ez sikeres oprendszer lesz, remélem nem lesz drága, mert azzal elbaltázhatják az egészet.
Jó lenne vmi árat tudni róla.
bigyibogyo
en egy olyan opciorol almodom, ami wow elofizetesszeru
ha jol emlekszem 2 evente akarnak uj OS -t piacra dobni, legyen a havi dij ebben az esetben 1000 Ft. ezt mindenki kibirja, MS is jol jar. foleg ha blizzard szeruen ellenorzi,h telleg van -e erveynes account :)

csak igy utoiratkent: bebaszna 2 eventeuj windows jonne ki, 2 evente keresni az uj kompatibilis szoftvereket... plane megvenni a frisitest hozzajuk...
iMan
bigyibogyo@: bocs,de ez az előfizetés hülyeség! gondolj már bele,ki a jó isten fogja neked ellenőrizni,hogy te windowst használsz? A MS-nek csak az az érdeke,hogy megvedd,aztán tőlük fel is dobhatod a talpad! Másrészt,ha 2 évente akarnak új os-t kihozni,akkor meg csinálják meg meg egyszer az életben azt,hogy az win-t internetről lehessen frissíteni,úgy hogy közben minden beállítás megmarad,mint a mac os-nál. Én ezért 10-15 ezer Huf-ot tartanék reálisnak.

bigyibogyo
ez a win netrol remek lenne, most azert nem rakom fel az uj RC-t (7200) mert a franc fog minden ujra configolni. volt ilyen regen ha jol remlik 98-rol xp-re. de nem volt az igazi :)
viszont elofizetes nem rossz szerntem. nezd meg a blizzard uzleti modeljet, valami ahhoz hasonlo modon. mondjuk a win8 csak nettel hasznalhato, minden honap elejen levonnak a szamlamrol 1000 Ft-ot aztan hasznalom, ha nem akarom hasznalni vissza modnom az elofizetest. szerintem ez teljesen korrekt lenne, sokkal inkabb mint most megvenni 25ret amit nagyon sokan nem is tesznek meg
vplohl
Én várom már a windows 7et:) Ugyan még nem volt lehetőségem kipróbálni de amiket az RCről halottam az meg győzött! Sokáig nem kedveltem a microsoftot, főleg a vista miatt -gondolom mások se nagyon szívlelték. Na de észhez kaptak és ez a lényeg! Nem hogy időben megjelentetik a windows 7et, de minőségileg is többszörösen felülmúlja a vistat + ha jól tudom 2010 juniusig ingyenessé teszik a szoftvert, ami nagyban megkönnyíti az átállást a vállalatoknak. Nagyot alkottak!!!
bigyibogyo
az rc -t hasznalhatod 2010 valameddig (majus remlik), a hivatalosert az elso pillanattol fizetni kell :)
most van uj rc, nyugodtan kiprobalhattod, en a 7100et hasznalom, teljesen stabil, 7200 csak jobb lehet :)
sok programbol nincs meg win7es verzio, de a vistas verzio fut gond nelkul (kompatibilitas allitas nelkul) 99%ban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.