Akár már jövőre a boltokba kerülhet a világ legtakarékosabb mosógépe, amely mindössze egyetlen pohárnyi vizet használ egy adag ruha kimosásához. A készüléket a Leeds-i Egyetem mérnökei fejlesztették ki.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
jaj Fiúk!!! neizéljetek már! :)
sok feltalálót hülyéztek már le a történelem során, aztán ma már beülünk a robbanómotoros gk-ba, repülőgépen jutunk pár óra alatt a világ bármely pontjára, televíziót nézünk, rádiót hallgatunk, interneten beszélgetünk, a röntgen szinte meg már korszerűtlen eljárás a CT-hez képest...

a szándék maga már tapsot érdemel! A többit majd meglátjuk.

Joga
Ez a találmány pont azért lett híres, mert valószínüleg nem hagyományos módon mos:)
ugyeugye
@Joga: de jó, h ez valakinek feltűnt rajtam kívül.
üdv a propelleren! :)
Joga
@ugyeugye: Kösz:)
Amúgy:
"A gép speciális gyöngyökkel tisztít, amelyeket a vízgőz -akár már 2-3 deciliter- hoz működésbe. Ezek a tisztítógyöngyök pedig több száz alkalommal felhasználhatóak, így akár több évig is kitarthatnak és hatékonyan tisztíthatják a ruhákat."
Szóval érdekesen hangzik:)
qxy
Lehet hogy csak mi hisszük azt hogy a mosáshoz víz kell.? de csak azért mert mással nem is próbálták???????? Ez egy jó lépés.
qxy
Az ám gyöngyök?? na azok mennyibe fognak kerülni?na az lesz a drága nem a víz.Olyan találmányok ami az ember pénztárcáját kíméli,? Na Na

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.