A vállalat a webalapú szolgáltatásaival felforgatja azokat a piacokat, ahova beteszi a lábát. Most a navigáció van soron.

Forrás: IT café
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
messzelato
A válasz:GPRS vagy EDGE ezek mind mobil hálózatot használó internet kapcsolatok ami autópályán nagy sebesség mellett is haszálható!Így működik a TMC is.
Tcat
No igen, ez igaz, ahova szánja a Google, ott minimum GPRS, de inkább EDGE van nagy területen, mondjuk még térerő is van hozzá. De nem lehet mindenhol! Jó, tudom ez már szőrszálhasogatás :)

No mind1, ezt majd biztos ellensúlyozza a Street View + hogy naprakész adat van mindenféle frissíttetés nélkül. Meg szerintem igazából az is szép benne, hogy androidos, ergo megfelelő okostelóval városban gyalogos navira is tökéletes lesz egy újabb kütyü nélkül.
szaboria
Bevalom én nem értek az ilyen :navigációs rendszerhez de amit én tapasztaltam, tavaly kificamodott a bokám a mentő a Gyáli úti korházból Békás- megyer vitt a faital ember bekapcsolta a nvigációt én olyanokat nevettem velük együtt mert állandón rossz irányba adta az utasitást.Lehet hogy jó dolog de szerintem nem a városi közkedéshez való
bigyibogyo
GPS -hez nem kell internet szeritnem. tekintve,h pont az erodjaros cuccok ott is mukodnek ahol terero sincs :) bar nokia mert mar gyalog turan 80km/h orat ( sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=1600937 ) ezt telefonnal mertuk. nekem az oram tudna ennel picit tobbet (heart rate es magassag) ha nem lenne 3 honapja szervizben (polart nem szabad venni, borzaszto a szervizuk)
ha valakinek van kedve vegig olvasni :hu.wikipedia.org/wiki/GPS

@Tcat: pont autos navigacional nincs van ertelme a kepeknek. nem er ra az ember a kijelzot nezni.

@szaboria: akkor nemigen volt frissitve a terkep. ugy elofordulhat.
Tcat
@bigyibogyo: A GPS holdak jelének vételéhez természetesen nem kell net, de akkor még csak a koordinátáidat tudod. Ha nem elégszel meg mondjuk egy fehér háttér előtti X-el, akkor kell egy térkép is, ami felé odarajzolja a koordinátádat. :) Ez a Google navi, pontosabban az alatta dolgozó Google Maps for Mobile a térképet folyamatosan a netről szedi elvileg. Ha jól tudom.

"pont autos navigacional nincs van ertelme a kepeknek. nem er ra az ember a kijelzot nezni."
Lehetséges, nincs jogsim :) Mondjuk városban néha azért jól jöhet szerintem. Vagy dedikált navigátor kell az anyósülésre aki figyeli :D

"bar nokia mert mar gyalog turan 80km/h orat"
Az se rossz. Biztos épp nagyon elszállt a GPS térerő, aztán ez adódott ki, mikor megint vette a jelet. Nekem anno a PDA GPS vevője csinált hasonlót. Egy fedett, többszintes kilátóba mentem be, cirka 500m van a tengerszint felett. Na, utólag néztem, hogy bár pontosan mért, de saját véleménye szerint egy pillanatra 7 km magasba repült :).A Garmin-om nem művel ilyesmit.

"ha nem lenne 3 honapja szervizben"
3 hónapja szervízben? Hijnye, ott valami nagyon nem stimmel akkor a márka support-tal, kéne járnia cserének, vagy ilyesmi.

@szaboria: vagy épp katasztrofális volt a GPS műholdak állása, nem látott elég holdat és szegény GPS vevő azt se tudta hol van :) Néha megesik, főleg magas épületek dzsungelében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.