Hol itt a válság? Az egymillióba kerülő Tag Heuer Meridiist mobilból már százat eladtak, így aztán a sikeren felbuzdulva itt a Lamborghini modell, amelyet korlátozott példányszámban, kézzel gyártanak.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsirta
Sajnos ez igaz!
Azt hiszem, ma éjjel sok szegény ember meg fog fagyni.
mandiner
@pacsirta: A saját házukban is pacsirta..csak a környezetmben tudok nem egy családot, akiknek most kapcsolták ki a gázt((
bigyibogyo
@mandiner: kilehet kapcsolni a gazt?
nekem olyasmi remlik,h elethez valo jog szerepel az alkotmanyban. igy eleg nehez kilakoltatni lakas foglalokat. es telen kikapcsolni a futest ugyvedert kialt.
ophisz
@bigyibogyo: unalmas szánalmas duma helyett néz tévét , lásd a valóságot :D ne azt amit szeretnél látni vagy amit a szádba rágnak :D
Kakastoll
Nem a szegény magyarok kapkodják, hanem azok akik az adócsaláson-, az Offshore cégeken-, a bodzaszedésen-, az ócskavasgyűjtésen-, a színesfémgyűjtése- és a segélyeken gazdagodtak meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.