Debreczeni József, az MDF képviselőjelöltje mai sajtóközleményében a Jobbiknak tesz fel kérdéseket és válaszokat vár arra, hogy van-e összefonódás a párt és a Magyarok Nyilai között.

Forrás: ithink.hu
Feltöltő: iThink
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

igazmondó
Debreczini várja csak a behívóját a börtönbe ,amennyiben a korábbi nyilatkozatai szerint nem fizeti be a jogerősen kiszabott büntetést. Remélem 200 Ft/nap fogják kiszámlázni a letöltendő napokat neki. Szappant küldünk majd neki.
Csubaka
Tisztelt Debceni úr!
Összes kérdésére egyetlen egy egészen konkrét válasszal felelhetek!
Ha az elmúlt 12 évben nem a nyelve fényesítésével lett volna elfoglalva, hanem publicistához híven leereszkedve a napi valóság mocsarába információkat élet tapasztalatokat gyűjtött volna népének életéről, szenvedésiről, örömeiről, szokásairól mint ahogy az pl Moldova György tette, vagy, hogy még korábbra menjek vissza és még jelentősebb személyiségek ilyen jellegű munkásságát említsem pl. Kodály és Bartók útjait, szóval akkor most igen nehéz helyzetben lennék a korrekt ész részletes válasz megfogalmazása tekintetében.De nem vagyok. S bár lehet a kérdését nem személy szerint nekem tette fel a nyilvánosság feljogosít személyes válaszomra.

Önnek semmi köze hozzá!!!! Az olyan ember aki másokat méltóságában a szülei néhai nehéz életkörülményei alapján becsmérel az egész társadalom előtt az nem hogy választ nem érdemel, de még megtűrést sem!
A minap volt szerencsém beleolvasni egy művébe amelyben Orbán Viktorral kapcsolatban valami hasonlót fogalmazott meg, hogy tudni illik

"...mit lehet várni egy olyan embertől akinek a szülei a kukorica földön böngésztek...."

Nos, ez személy szerint engem és rajtam kívül még több millió magyart mélységesen sért. Egyrészt azért, mert az ilyetén tálalása a dolgoknak a koldulás irodalmi megfogalmazását sugallja, másrészt, a szégyelni való bűnös szegénységét, mintha az ön származása kiváltsága lenne.

Másrészt viszont elgondolkodtat az a tény, hogy Gyurcsány Ferenc életrajz írójaként elfelejtette megfogalmazni, hogy "...mit lehet várni az olyan embertől akinek az apját nem csak lakcímnyilvántartóban tartották számon....."

Az elmúlt 4 éves munkássága alapján pedig nem kitüntetést, de a közügyektől való végleges eltiltást tartanám jogszerűnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.