„A pénzpiacok meg fognak lepődni: visszafizetjük a Nemzetközi Valutaalaptól felvett hatalmas hiteleket, ennek következtében a jelenlegi nyolcvan százalékról februárra-márciusra 72-73 százalékra csökken az államadósság mértéke. Higgyék el nekem, Európa még csodálkozni fog azon, mi mindenre képes Magyarország” – mondta Orbán Viktor kormányfő a Bild című német újságnak.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: furfang
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Egy ország vezetőjének így kell hozzáállnia, ha szereti a hazáját, és becsüli azt a népet, amelyik megválasztotta!
csutak
Nem vagyok hazám ellendrukkere, tehát várom a fejleményeket és szurkolok magunknak!
Kesely
Ha meg tudja csinálni anélkül, hogy az átlagemberek életszínvonala még mélyebbre süllyedjen, akkor le a kalappal előtte és minden rosszat visszavonok, amit rá mondtam.
dr. prédikátor
Már nem ,már csodálkozik rajtunk hogy Európa közepén mindez lehetséges!!!
coyote3
@Kesely: Bár így lenne . De a gazdasági törvényszerűségek sajna nem erre utalnak.
Csubaka
Csak a kérdés az, hogy melyik Európának van szüksége egy gazdaságilag és politikailag erős Magyarországra?

Annak amelynek állampolgárai úgy nyilatkoztak 2009-ben, hogy ha keletről Magyarországot, vagy Lengyelországot katonai támadás érné, hagyni kellene a fenébe, védjék meg magukat!

Vagy annak amelyik az Európai mércével mérve is szakmailag magasan képzett, nyelveket ismerő magyar munkavállalók nélkül elsősorban hazánkban (de sok esetbe a kontinensen is) működésképtelen vagy kevésbé sikeres lenne! Gondoljunk csak bele a Magyarországon működő multik által foglalkoztatott magyar munkavállalókra (én legalább 30 olyan személyt ismerek aki itt kezdte, s most a multi európai képviseletének vezetője vagy vezető munkatársa).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.