Február 9-én kezdődik a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon az adócsalással és magánokirat hamisítással vádolt közismert vállalkozó, Stadler József tárgyalása. Az akasztói üzletember akár 12 évet is kaphat.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: media1212
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Don Quijote
Milyen érdekes hogy megint akkor akasztják ezt a szerencsétlent, amikor a sintérsanyi meg a pótpeti van a porondon........kicsit sem furcsa:DD
szaboria
@Don Quijote: Az egyik indok , hogy Akasztón vannak bejelentve de Solton van az üzlet. Kérdésem hány vállalkozás működik így tisztelt ügyészség? Akinek több üzlete van annak általában egy helyen van a központja.
silber13
Valakinek, vagy valakiknek nagyon az útjában van.
qxy
Mért nem ilyen emberek vannak a parlamentben aki tud pénzt csinálni?
csutak
Stadler olyan mint Geréb Ági!
Nők halnak meg a kórházakba a "hozzáértő szakemberek keze között" mégis Gerébet zaklatják!
Orbán és csapata milliárdokat síbolt el,de Polt Péterék elsimították a dolgot.
gabrella
Stadler olyan mint a kisgyerek: nem méri fel a veszélyeket.
piszkos 12
Jóska mit csinálsz,hogy téged mindig piszkálnak? Szólj a fiatal menyecskéknek álljanak érted. Nem bűnöző vagy csak értesz a pénzhez. És ez fáj.
KöBüKi
@szaboria: A cégközpont van Akasztón,ezenkivül annyi helyen van telephelye ahányat akar.!
KöBüKi
@csutak: Én inkább tizezer milliárdokról beszélnék.
@gabrella: Én a helyedben ennyire kivül a paklin nem alkotnék véleményt
@piszkos 12: Én még emlékszem amikor vagy negyven kamionnal meg 6 teli nagy zsák pénzzel mentek a SZU-ba alapanyagokért.
Ő pusztulásra van itélve a felsőbb körök által,és ha nem lenne honvágya már rég elhagyta volna országunkat.!
kiscserkész
@KöBüKi: Szerencsémre én is jól ismerem, Jóskát a véleményem szerint Kállai helyet az ő szobrának kellene ott állnia. Jóskának egyedül több esze és tehetsége van, mint az egész Fidesz bagázsnak. Mikkor felépített egy világszínvonalú stadiont Akasztón akkor elmeszelték az „utolsó vacsora” kép áfájával. És még bent volt szétlopták az egész vagyonát. Most Soroksáron felépített egy áruházat, most megint szúrja valaki szemét és előhúzták a régi kártyát, az adócsalást. De melyik árubefogadónak kell ellenőrizni a számla hiteleségét? Érdekes módon a Fidesz, és MSZP szálagyártó gyárakat elsíbolták. Neki meg az ilyen befogadott számlák miatt kel Bíróság elé állnia. POLPOT RENDSZER. Tőlük ugyan senki nem lehet okosabb. Bízom benne, hogy most nem sikerül kicsinálniuk.
csutak
@benhur: Ehhez sokat nem lehet hozzátenni!
szaboria
Én is jártam a Solti boltjában nagyon szép öltönyöket árul elfogadható áron. A nevével fémjelzett tisztítók kenterbe verik az összes agyon hirdetett tisztítókat. A segítő készsége igazi boltosra utal tudja , hogyan kell a vevővel beszélni . A mai eladók igazán tanulhatnának tőle.
orogordog
Akkor a mostani kormánytagoknak életfogytiglan, ha Stadler 12 évet kap!!!!!!!
Feraj49
"Érdekes" már megint adócsalás ellene a vád.Emlékszem a volt "drága" pénzügy miniszterünk VERES János 350milkós adót nem fizetett be az államnak,ellene nem indítottak semmilyen eljárást,hanem kinevezték.Tessék kinevezni Stadler Józsit pénzügy miniszternek!
kiscserkész
Érdekes módon azt nem reklámozzák, hogy Kolompár Orbán az elsíbolt százmillióké mannyit kaphat. Ő csal lopót, sikkasztott, ok íratott hamisít (tott) és ezek után is média sztár, meg konferenciákat tart a sajtónak. Ha arányosan nézzük neki kevés egy élet a letöltendőre. Na, nemsokára itt is Tunézia lesz
nyanya001
@benhur: És pereli az államot 10 millióra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.