A mélyszegénységben élő családok számára kitörési lehetőséget biztosító, 410 millió forintos költségvetésű, komplex program részeként mintaprogram indul Szolnokon.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kkalman
Helyes! Tegyünk még több pénzt a feneketlen zsákba, "zárkóztassuk" fel a romákokat, majd meg is fogják hálálni.
Ahogy azt Móricka elképzeli.
silber13
@kkálmán : a Magyar Nemzet "Indiánjainak" Egyesített Tanácsa ezután a bejelentés után testületileg garantálja, hogy havi szinten 5, azaz ÖT szárnyassal kevesebbet fog privatizálni, és önmérsékletet tanúsítván az idős nyugdíjasok és egyedülállók fejbeverési, kirablási számát 7, azaz HÉT százalékkal csökkenti!
verőce21
Ötletbörzét kellene tartanunk itt a blogon, ki milyen megoldást lát a cigány-problémára?

(De nem olyan "tenyészteni és géppuskázni" ötletekre gondolok. A tenyésztésen már úgyis túl vagyunk, a másik meg úgy is lehetetlen, mert géppuskájuk nekik van.)
KöBüKi
@verőce21: Márpedig a megoldás: - nagy gödör,buldózer,géppuska és sok-sok mész!!!
darwin
@verőce21: Tulajdonképpen jó ötlet lenne a kormány " nincs cigány kérdés" politikája,ha betartanák rendesen.Azok is olyan emberek mint mi.Ne legyenek egyenlőbbek mint mi.Vonatkozzanak rájuk is a törvények.Ne járjon nekik több segély,sőt ,senkinek se járjon semmilyen segély 3 hónapon túl./Most annyi az álláskeresési támogatás/Felháborító,hogy embereknek nevezett egyének soha nem dolgoztak és ellébecolnak a jogi farvizeken,többet keresnek a segélyekkel,mintha dolgoznának.Csak dolgozó ember vehessen igénybe kedvezményt gyerekre.Most ebből ének.
De ! ! ! Itt ínhüvelygyulladásom lesz a gépeléstől és senkit nem érdekel a dolg azon a szinten,ahol tudnának tenni valamit.A hatvanas évektől van rálátásom a dolgokra .Egyre rosszabb a helyzet.
verőce21
@darwin: Én is úgy gondolom, ideje lenne a drasztikusabb megszorításoknak velük szemben.
Annyi bűnt elkövettek már, hogy mindet börtönbe lehetne zárni munkaszolgálatra. Szigorúan elkülöníteni a nőket, férfiakat és munkára fogni őket, mint fogvatartottakat. Újranyitnám a külszíni fejtésű barnaszénbányákat, kőfejtőket, kovácsoltvas díszmű műhelyeket a férfiaknak. Nőknek kosárfonás, kézimunka cigány motívumokkal "szuvenír"-nek, táska, pénztárcakészítés, stb.
Hat-nyolc-tíz év fogva tartás után készen lennének a társadalomba való beilleszkedésre.

Az anyagiakat Uniós felzárkóztatási pénzekből finanszíroznám.
Némó Matróz
@verőce21: Általában nem értek egyet a nézeteiddel,d e amit most írtál arról népszavazáson is IGEN
-nel szavaznék!
darwin
@verőce21: @Némó Matróz: Álmodozás az élet megrontója...
verőce21
@darwin: Az álmokat szokták megvalósítani!
Némó Matróz
@darwin: Pedig az álmodozás olyan jó dolog:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.