Közérdekű bejelentésnek tartja a Hír TV műsorában elhangzott, a Tescóval kapcsolatos információkat a Vidékfejlesztési Minisztérium, ezért vizsgálatot rendelt el – írta szombati számában a Magyar Nemzet.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: gretzky
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
@gretzky: Igen, ideje lenne!!
Csakhogy ez így nem feer!!
Azt a Tescó áruházat, ahol a romlott húst árulják vagy bármilyen módon vétenek a tisztességes üzleti magatartás szabályai ellen - a büntetés kiszabása mellet - legalább két hétre, inkább egy hónapra be kell(ene) zárni!!
Garantálom, hogy a Tescó RT. megválogatja, hogy szélhámosokat, vagy tisztességes kereskedőket alkalmaz-e áruház igazgatónak!!
És mivel "a fejtől büzlik a hal" (meg mint látjuk a hús is) a "probléma megoldása" hosszútávra biztosított!!
Merem remélni, hogy a VM vizsgálat nem a Tesco "dresszírozására" irányul és a romlott hentesárút árusító egyéb áruházláncok renitens üzleteit pl. CBA is "megkínálják a minisztériumi vizsgálattal"!! Így valóban feer lenne!!
kkalman
Maszek húsáruházban is ugyanezt csinálják. Ismerősöm dolgozott egy ilyen áruházban, ő mesélte, milyen trükköket kell parancsra csinálni, hogy a romlott húst is el tudják adni a vevőknek.
A kereskedelmet, azt hiszem, alapjaiban kellene megújítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.