Eljárást indított a rendőrség három fiatal ellen, akik a tatabányai vasútállomáson nem engedtek vonatra szállni egy férfit, a földre rántották és fahusánggal ütlegelték - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.

Léber Gabriella a csütörtöki esetről elmondta: a Bicskéről érkezett, leszállni készülő fiatalok egyike belekötött a 21 éves férfiba, majd megütötte őt. A bántalmazásba két társa is belekapcsolódott, ahhoz a peronon talált fahusángot is használták. Amikor a sértettnek sikerült elővennie a telefonját, a fiatalok elmenekültek, de a férfi követni kezdte őket, s közben a rendőröket tájékoztatta a helyzetükről.

A három fiatal ellen felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdaság bűntette miatt indított eljárást a rendőrség. A verekedést kezdeményező 18 éves fiatal a kihallgatásán mentségként azt mondta, "feszült voltam, mert éjszaka nem aludtam" - tette hozzá a sajtóreferens.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
10-10 évet nekik, hogy le tudja vezetni a feszültséget, majd megnézni egy villamosszékkel, hogy felveszi-e még a töltést!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boszi
Mi lett volna ha a feje is fáj és nem csak feszült?!!Megölte volna a szerencsétlent???
Kutyafüle
Ha még a feje is fájt volna, akkor előveszi a szamurájkardot, mert ő olyan vicces fiú.
Szereti a filmjeleneteket.
feketeözvegy
ha mindenki elkezdene másokat ütlegelni amikor feszült és kialvatlan...
Zsoel
@feketeözvegy: ... akkor mostanában egy merő tömegverekedés lenne az egész ország.
Zsoel
@feketeözvegy: Csak hát ez a különbség a fehér ember meg a gangeszi székely között: előbbi többnyire tud uralkodni az indulatain, az utóbbi meg többnyire nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.