"A Schmitt házaspár médiavezérelte politikai legyilkolása nemzeti közösségünk, értékteremtő szándékaink elleni totális támadás" - írja a Mandineren megjelent, magyaroknak szóló levelében Schmitt Pál volt államfő nemzetpolitikai főtanácsadója. Kiss Antal szerint a hétfőn lemondott köztársasági elnököt poltikai értelemben kivégezték, és Jézus szenvedéseihez hasonlítja azt, ami Schmitt Pállal történt a plágiumbotrány kirobbanása óta.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
"Jézus szenvedéseihez hasonlítja azt, ami Schmitt Pállal történt a plágiumbotrány kirobbanása óta."

Lehet, hogy jövő héten az imádságokat is átírják?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr.luigilongo60
"Jézus szenvedéseihez hasonlítja azt, ami Schmitt Pállal történt a plágiumbotrány kirobbanása óta."

Lehet, hogy jövő héten az imádságokat is átírják?
SELIG
Szegény. Amennyit már bezsebelt életében, azért egy kis "jézusi" szenvedés belefér még.
marlin2
Na, de kedves sötétoldal!! Ha a palimadár nem plagizál (vagy nevezzük nevén, nem lop) akkor nem lett volna mivel "támadni"!!
Ha Kiss szerint a "lopás" " "A Schmitt házaspár médiavezérelte politikai legyilkolása) "nemzeti közösségünk, értékteremtő szándékaink elleni totális támadás", akkor a Kiss erkölcsi értékrendjével is gondok vannak!!
Dr. Akula
Visszahull rájuk az általuk elkövetett bűn! Hívő lévén ennyi...nem több!
Fater59
"NE LOPJ !"
...akkor nem kerülsz ilyen helyzetbe , ha betartod !(állítólag vallásos az egész család ).
Kiss , nagyon rossz segget kerülgetsz .:))
Bástya Elvtárs
@Dr.luigilongo60: Át, ámen helyett ómen lesz a végén...
marlin2
@Dr. Akula: Úgy igaz, a "fagyi" visszanyalt!!
Gabriella írta a "témához", hogy "akinek vaj van a fején, az ne menjen a napra"!!
Korábban senki nem fírtatta a palimadár "doktorosságát"!!
"Ott" kellett volna maradni a Fidesz alelnökségnél!! Amíg csak az ő nevükben szélhámoskodott, csak a Fideszt "égette", nem volt nagy a baj, csak akkor dőlt ki a bili, amikor "nagyravágyó tervei" miatt elfelejtette (elfelejtették a "futtatói"), hogy kicsoda valójában!!
Talán ebből a szemszögből is meg kellene nézni a Kissnek!!
dr. prédikátor
Egy nagy politikai lófaszt!!!ki gyilkolta meg a hazudós skiccpalit?? a saját maga hiúságának az "áldozata"!Bár én még áldozatról sem beszélnék, Ő ugyanis lopott!!!nem gyilkolászta meg senki sem.! A cigus oldalán csak megbukott.Szerintem jobb ha csendben marad ,akkor talán elfelejtik az emberek hogy egy becstelen szarházi volt a közt. elnök!!!
lópicigáspár
Ha valaki tudja, hogy seggre ül, előtte megáll. Valószínűen halovány lila gőze sem volt arról, hogyan készült a doktorija, így nem félt a bukástól. Ha legalább annyit tud, hogy lopott az egész, ép ésszel nem vállalja a megbízást. A fentiekből mindenki levonhatja a maga kis következtetéseit. Vagy egyszerűen hülye, vagy mérhetetlenül ostoba!
Igazsagoszto
Ez a hülyéknek szánt maszlag, hogy lopok-csalok-hazudok SP-t mosdatják, ne kelljen lemondania a sokmilliós juttatásokról. Semmi értéket nem teremtett, seggnyalóként mindent aláírt, olvasás nélkül.
Nem alszik az orbáni propagandagépezet...(századvég túlórázik húsvétkor is...?)
Igazsagoszto
A közös értékteremtést szolgálja majd a 30% Áfa, meg a nyugdíjak adója...
Legyen mit ellopni, meg élősködni halálig a nép nyakán mint SP...
Feraj49
Ja aki visszamenőleges hatállyal ható törvényeket aláír,ne csodálkozzék,hogy visszamenőleges hatállyal ellenőrzik az érettségi,a doktori stb papírjait.Most siránkozzon Ő is ,mert sok család siránkozik miatta. /Csoda,hogy csak kevesen sajnálják,és állnak ki mellette?/
Január
Meg azért ennek a tanácsadónak most megszűnt a munkája, erről is szól ez a történet.
DR Eric CARTMEN
Megmondom őszintén, nem vagyok vallásos, de hallottam egy s mást JÉZUS nevű emberről. Konkrétan LOPÁSRA-CSALÁSRA- AZ EMBEREK ARCÁBA HAZUDOZÁSÁRÓL speciel egy szót se. Megyek nekiülök, és átolvasom a nagy könyvet még egyszer. Hátha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.