Újabb adónemek kerültek terítékre az internetadó és a telekomadó formájában. A bevétel mellett talán a feleslegesen fecsegőket is rászoktatja az ésszerű telefonálásra. Vagy mégsem? Képviselőket faggatunk.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glycerin
A politikusi szakma hálás dolog. Ha sikeres vagy, egy csomó jutalomban van részed. Ha lejárattad magad, még mindig írhatsz könyvet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@overdose: Pontosan...azok pofáznak akiknek soha nem volt anyagi gondja, soha nem kellett nélkülöznie, 1x sem érezte, hogy "lehet nem lesz elég a pénzem". Az ilyen görények mondják vigyorral a pofájukon, hogy 47e Ft-ból meg lehet élni vígan aztán ők napi szinten többet keresnek. És semmit nem lehet ellene tenni. Ha jönne egy vadiúj csapat tele profi szakértőkkel és hatalomra is kerülnének, akkor se tudnának semmit se tenni mert ez a szarházi banda ellehetetlenítette már most a következő kormányokat, az aljas propagandájukról meg ne is beszéljünk. Amíg ezt a bandát valaki(k) végérvényesen nem írják ki a politikai életből addig itt nem lesz javulás. Én szívem szerint megvizsgáltatnám az összesnek a pénzügyét, ahol valami nem oké annak mehet a vagyonelkobzás aztán havi fix 47e Ft éldegélhet további életében, és a közügyektől való eltiltást se hagyjuk akkor már ki. Politikusról van szó, közéleti ember, a rossz magaviseletet nem szabadna még annyira sem tolerálni. Egy a gond ez itt soha nem fog megtörténni. Soha...
overdose
@Hellcat: Bárcsak úgy lenne ahogy irtad ezeket az idiótákat leváltani ,és profi embereket kell helyettük , de sajnos a nép türi ezt az ámokfutást. Egyettértek minden szavaddal.
coyote3
Elnézve ezeket az interjúkat erősödik bennem a hit, hogy a fidesz-kdnp frakció az épületes barmok gyülekezete...
nyanya001
Ebből is látszik, hogy fideszes akólban csak bégetni tudnak a vezérürü
bégetésére, de nincs köztük egyetlen gerinces politikus aki felállna és
azt mondaná elég volt a sanyargatásból és a hazudozásból !
Féltik a jólétüket, hatalmi pozíciójukat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.