Aki nem talál értelmet az életben, hajlamosabb a mentális betegségekre. Az üresség és az unalom gyakran hangulatzavarhoz vagy függőséghez vezet. A dohányzás tipikus példa erre – írják tanulmányukban a Semmelweis Egyetem szakértői.

Feltöltő: joli234
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aszta
anyádért,az volt üres mikor kinyomott...
a Pepita
Azt nem tudom, de talán azért, hogy a dohány-adóból jusson az ilyen okos és mélyenszántó tanulmányok finanszírozására is...
Rézangyal
A dohányzás pótcselekvés, ez köztudott. Nem kell ehhez semmilyen kutatás. Függőséget okoz, ugyanúgy, mint bármelyik tudatmódosító. Azt már embere válogatja, hogy le tudja-e tenni. Nem pusztán akaraterő kérdése, ez balgaság. Pont úgy műxik, mint a drogozás, az alkohol és társai. Van, aki ki tud jönni belőle, mert nem igényli tovább a szervezete, van aki nem. Ennyi és nem több! Nagyon elítélem azokat, akik a dohányosokat lehetetlen helyzetbe akarják hozni, ugyanakkor nyerészkednek rajtuk! (adó adójának adója a dohánytermékeken)

Nem, nem dohányzom. Igen, dohányoztam. Családom fele dohányzik, másik fele nem. A párom igen. Ezzel együtt is így gondolom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.