Ki sütötte, és mely kenyérfinomság lett 2012 csodája? A szigetszentmiklósi Gere pékségben készült Szent István napi kenyerek a sajtótájékoztatónak otthont adó budapesti Horváth pékségben 2012. augusztus 16-án.

Feltöltő: jameska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Szeretem a jó kenyeret, megkóstolnám :))
entero
@nyanya001: Szerintem akkor próbálj otthon sütni, mert a boltokban nem kapsz soha normális kenyeret. Vagyis van néhány üzlet ahol igen, de ott főleg rendelésre sütnek, mert az igazi kenyér nem jön ki annyiból mint aminnyiért a boltok árulják. Kenyeret beraktározni, főleg ha nagyon drága is meg nem lehet, mert megszárad.
Dr.luigilongo60
@entero: Szerintem kijönne a rendes kenyér a max. 250ft/kg árból, csak akkor a gabonakereskedőnek, malmosnak, péknek öt évet kellene várnia a 7-es BMV-re, nem pedig egyet.
QQCSI
@Dr.luigilongo60: És még csak most kezdik pedzegetni, hogy a világon mindenütt aszály sújtja a gabonát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.