Kuncze Gábor nem egyeztetett Bajnaiékkal csatlakozásáról az Együtt 2014-hez - írta az Index. Csatlakozni egyelőre nem is tud, mert a közös mozgalmat alapító három szervezet, a Milla, a Szolidaritás és a Haza és Haladás csak pénteken kezdi kidolgozni azt az elvi kódexet, ami alapján egyáltalán tárgyalnának a csatlakozni kívánó pártokkal és szervezetekkel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Lassan csak, csak kialakul, hogy kik csatlakozhatnak, de jó lenne, ha a az elmúlt 22 és fél évben leamortizálódott politikusok nem férnének be minden feltétel nélkül a keretbe.
keresztapa
@kkalman: Leamortizálódott politikusnak esélye se lehessen a bejutáshoz, mivel ezek már programozott gondolkodásúak,nincs önálló véleményalkotásuk, csak a hatalom birtoklása.
Haza és Haladás:, első,lépése hogy tud - e párttá alakulni? A másik eltudja - e hitetni a felálló garnitúrát hitelesnek? Ezután milyen elgondolással venné birtokba az ország irányítását, gazdasági szakértőkből, vagy soraiból való kinevezéssel? Pártcélként irányítással, vagy felkészült tudással, nem tanulókkal, hanem profikkal. Van ehhez elegendő gyakorlatiassága, személyes felelősségérzete az országgal szemben? De csakis az ország érdekében való tevékenységbe, amely nem társulhat egyéni érdek
előtérbe helyezéséhez? Ennek az országnak már nem lehetne bukott embereket hatalom közelbe sem engedni, nem hogy bevenni az irányításba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.