Szólok előre: nem fogom megválaszolni ezt a kérdést. Sőt nem is nyilvánítok itt politikai véleményt. (Aki nem hülye, a sorok közül úgyis kiolvashatja a nézeteimet.) Amiről írok, az egy jelenség, amely meglehetősen régi keletű, de mintha új formában bukkanna fel napjainkban. A Fidesz 2002-es választási veresége után Orbán Viktor hónapokra eltűnt a nyilvánosság elől, és a baloldalon lábra kapott a pletyka, hogy idegösszeomlását kezelteti külföldön. Aztán visszatért, teljes vértezetben – a többit tudjuk. Az utóbbi hetekben azonban újra előkerült a téma: hírportálok véleményrovatában, blogokon, Facebook-megosztásokban rendre jelennek meg a találgatások, laikus-diganózisok a miniszterelnök mentális állapotáról. Az elmélkedéseket többnyire fényképek illusztrálják: elkapott pillanatok, amikor Orbán bambán néz, vakarózik, a száját nyalogatja. Ez utóbbiban önjelölt hozzáértők felismerni vélték az antipszihotikumok mellékhatásaként jelentkező szájszárazság tünetét.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almosd
Nekem csak a címet kellet elolvasnom és ugyan ez jött be,hogy a választások után bekattant,nemhiába ápolásra szorult,egy hatalom éhes újkori diktátor lett belőle.
lbs
@kumming:Valóban nem hat azonnal. Amíg hat az a vezeklési ideje annak iki megitta, pontosabban akivel megitatták...
Különben elég kellemetlen élményei vannak ezalatt...

Orbán nyilván nem egy súlycsoport Putyin atyuskával, viszont a céljaik hasonlatosak.
Putyin Oroszországban csinált rendet és igyekszik is azt fenntartani.
Orbán itthon próbálja, de nyilván nehezebb, mert Putyin lehetőségei jóval tágabbak.
Neki pl. az IMF nem túl sokat jelent.
Reméljük, hogy idővel már nekünk sem...
laki53
@lbs: Hát ismeretlenül is azt mondom ha nem tartozol egyik oldalra sem akkor milyen lehetsz fideszes vagy jobbikosként. Kultúra az semmi!
lbs
@laki53: Mond "ismeretlenül"...
Persze az sem ártana ha értelmesen fogalmaznál...
Ugyanis ez a mondatrész: "ha nem tartozol egyik oldalra sem akkor milyen lehetsz fideszes vagy jobbikosként." - a legenyhébb kifejezéssel is zavaros!
Ha feltételezed azt hogy nem tartozom egyik oldalra sem, akkor nem teljesen érthető, hogy miért hozol a Fidesszel és a Jobbikkal kapcsolatba?
Ezt egy régi svádájú magyartanár "önellentmondás" kifejezéssel illetné és hatalmas egyest adna fogalmazásból.

Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy nem, azt állítottam, hogy "egyik oldalhoz" sem tartozom, hanem azt írtam be hogy nem vagyok Fidesz szimpatizáns.
Ez azért némileg más. Az is más kérdés, hogy azokkal a kormánydöntésekkel amelyek az én politikai ízlésemmel is azonosak, vagy hasonlóak, attól még egyetértek.
Különben ha elolvasod a bemutatkozásomat, akkor rájöhetsz arra, amit soha nem is tagadtam: Nemzeti oldali vagyok, abból is a radikális fokozatú.

Az utolsó mondatod különösen mulattató, visszalőve a labdát: Te így ismeretlenül ugyan miből tudod megállapítani, hogy milyen kulturális bázisom, felkészültségem van?

Természetesen nem tartom magam "értelmiséginek" mert nem vagyok az. Műszaki ember vagyok és igyekszem mindenben felfedezni a logikai összefüggéseket és céltudatosan gondolkodni, cselekedni, esetleg fogalmazni.
Nem kivétel ez alól a politika sem.

De persze elfogadom a véleményedet - amelyet a saját nézőpontodból szemlélve a dolgokat megfogalmaztál.
A te dolgod.
Én meg nem minősítelek, mert hasztalan dolgokra kár az időt fecsérelni.
verőce21
@KöBüKi: (19:32, 20:30)
„...fénykoromban meg birtam inni egy liter pálinkát/nap”
„...kiválóan tudok főzni”

Pfúj, de büdös lehet arra felétek! :)
sóher
A hatalomvágy az arcára van irva! ha búkik megint eltűnik 2 hónapra kezelésre ?antipsziopata -rá kell nézni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.