Két fontosabb következménye lehet Orbán Viktor szombati bejelentésének. A települések adósságának részleges átvállalása a szigorúbb központi felügyelettel párosítva egyrészt megállíthatja az...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
@entero: Igazság Osztó Reptile:tegnap adta le a hivatalosan hol mennyien voltak, Az már nem téma hogy hamis adatokat adott le a média le van fizetve azért kaptak több millós jutalmakat, ill a békemenetnél 5000ft (akik feljöttek) ők mesélték !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose
@marlin: Köszi egyébként a képre néz valaki látja hogy mi az igazság! A fidesz csak a lefizetett emberekkel tudott tüntetni.Egyébként nem értem ha olyan sok a rajongojuk minek a békemenet ?Mit akar megmutatni ? biztosan tetszett a sétálóinak hogy félázsiai termékek,a fizetésükből elvettek (tőlem) 550-ezer ft 2 év alatt, a mindennapos adó úgylátszik vannak még barmok de az ő emberei!
eberti
Minden üzenet célja: agymosás.
Tudatni kell a néppel,hogy a rendszerváltás óta -kivéve mikor a Fidesz uralkodott-minden kormány hibás azért mert ide jutottunk...
Hellcat
@overdose: Linkeld már be nekem kérlek ezt a hírt :) Nagyon érdekelne egy hitelesebb számadat is. :)
marlin
@Hellcat: Már hazautaztatták őket!! :))
De a PiS megmondhatja nekik is!!
Most olyan vagy, mint Pistike, amikor a nagymamával akart játszani!!:))
Hellcat
@marlin: Baszki azthittem már van valami értelmes hír ahol leirták hol mennyien voltak, nem ez a 400e meg 20e-res baromság, meg a 10x annyian voltak ökörség...na mind1 majd 1x talán :)
marlin
@Hellcat: Engem csak az "basztat" ebbe az egész "magyar" ünneplősdibe(?), hogy - emlékeim szerint - '56 kapcsán emlékezni kell(ene) (egy forradalomra, annak a hőseire és áldozataira) és nem "számháborúzni" és a többit had ne minősítsem!!
Az viszont jogosan bosszantja az embereket, hogy a Forradalmi Jogász-paraszt Kormány - már megint - pénzért "tüntettetett"!! Számolja már ki valaki, hogy 2006-óta mennyit "fizettünk" ki ezekre az "aktivistákra"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.