Három szegedi oktató és negyven szegedi egyetemista, köztük a Hallgatói Hálózat aktivistái, elfoglalták a Csongrád Megyei Kormányhivatal földszintjét hétfőn délelőtt. Az ügyben társoldalunk, a szegedma.hu felkereste Török Márkot, az SZTE EHÖK elnökét, aki úgy nyilatkozott: a múlt héten megalakult sztrájkbizottság elhatározta, hogy a lehető legtöbb fórumon és módon kifejezi tiltakozását a keretszámok csökkentése ellen, mellyel szerintük az egyetem működését is veszélybe sodorhatják.

Forrás: nyirseghir.hu
Feltöltő: Nyírséghír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez akkor lenne ütős, ha országos kiterjedésű lenne !
nyanya001
Ez akkor lenne ütős, ha országos kiterjedésű lenne !
dubitus
'56-ban csak felvonultak...
Majd jön az azeri hadsereg. (A baltással az élen, baltákkal.)
Dr. Felipe
Csak 40 fő? Az fika. Mi lesz ott, teadélután?
P-Márta
Szijjártó egyszemélyben hozta létre az azeri kereskedelmi központot, talán oda utaltatják majd a 3 millió dollárt, amit ajánlottak orbánnak Safarovért...??? - ebből lehetne támogatni az egyetemisták tandíját !!! -
Pénz csak az orbáni seggny@lóknak jut, akik szorgalmasan nyomogatják a szavazó gombokat. ISZONYAT ORSZÁGA LETTÜNK !
Hoffmann? - rá kell nézni! - sunyi, mint Semjén a plagika. Az is maradt volna meg papnak és nem megélhetési politikusnak, persze utóbbiból búsásan megél akár több életet is, ha adatna neki...
P-Márta
Egyébként pedig GRATULÁLOK az EGYETEMISTÁKNAK, végre nem hisznek a HAZUGSÁGÁT TÖBBSZÖR BEBIZONYÍTOTT ORBÁNI IGÉRETEKNEK!!!

RAJTA, csak tovább követelni, mert a hazánknak az ő leendő tudásukra igenis nagy szükség van! - orbán már pártpolitikára süllyesztené le a diplomát szerezhetők számát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.