Ha kell, terepre is mennek a Tett és Vedelem Alapítvány önkéntesei. Jogi segítséget és mentálhigiénés támogatást is kínálnak az antiszemita támadások elszenvedőinek. Már sokadszor fordul elő, hogy amit tiltanak a magyaroknak, azt a zsidóknak vígan megengedik. Míg a kormány és a balliberális oldal is azzal volt elfoglalva, hogy ellehetetlenítsék a magyarok közbiztonságáért létrejött Magyar Gárdát és Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületet, addig a zsidók nyugodtan szervezhetik saját önvédelmi egységeiket, ugyanis létrehozták a Tett és Védelem Alapítványt, amely segít a zsidóknak az önszerveződésben és önvédelemben. „Az önszerveződés határozott igényével fellépő, az egészséges énkép és önbecsülés fontosságáért küzdő lelkiismeret hangja életre hívta a Tett és Védelem Alapítványt, egy olyan alulról jövő kezdeményezésként, ami a zsidó tradíciókat követve kész határozott lépéseket tenni az egyre inkább elharapózó antiszemita jelenségek visszaszorításáért” –írják a zsido.com oldalon az...

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
És mi lesz a zászlójukon? Pajeszos húszezres, vagy körbemetélt államkasszakulcs?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pilóta
"Ha kell, terepre is mennek a Tett és Vedelem Alapítvány önkéntesei. Jogi segítséget és mentálhigiénés támogatást is kínálnak az antiszemita támadások elszenvedőinek. "Jelenlétükkel, akár állandó utcai jelenléttel azokon a területeken, ahol a tapasztalatok szerint nagyobb számban fordulnak elő ilyen atrocitások, demonstrálhatjuk a zsidó közösség összefogását és tenni akarását. Már önmagában ezzel – ha szabad ilyen kifejezést használni – egyfajta elrettentéssel élhetünk” – mondta el az alapítvány elnöke az interjúban, aki azt állítja nem önbíráskodni akarnak, hanem megmutatni, hogy a közösség tagjai nem „szabad prédák”.

A cikkből kiderült a szervezet ötletét Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija vetette fel körülbelül egy évvel ezelőtt, a működését pedig az EMIH fogja finanszírozni. Az alapítványban egyébként az EMIH-vel olykor ellenségeskedő hangnemet is megütő MAZSIHISZ-nek is van delegáltja."
csiga0771
Nem igaz hogy nem gurul már el egyszer gyógyszerünk!!! Fű alatt az USA is pénzeli majd őket, pintérünk pedig néhány hónap múlva benyal nekik : fegyverhasználati engedéllyel...
Egyszer már idéztem itt : "Aki nyavalyog, de nem változtat, annak még nem fáj eléggé..."
Az igazmondó juhász.
noboza
Na emberek ,a zsidók eljutottak arra a pontra,ami kimeríti a konfrontáció fogalmát.Mától,van egy szervezet akinek "progija" Izraelben jó ám az,hogy megalakult az elrettentő erő is-kicsi hazánkban, erre méltó választ kell adni.Ugyanakkor, ha ez így van kérdem a legitim kormányt- ez nem szegregáció?Ma ezzel legalizálták a magyar gárda létét.
marlin
Emlékeim szerint valami ilyesmi volt anno. a MAKABI is!!
És a poén, hova került (vagy hova jutott) a Tasnádi??
Január
Akkor már csak a cigánygárda hiányzik...
Szerintem pedig, aki itt él magyar állampolgár, akire a magyar törvények vonatkoznak. A törvények betartatása pedig a állam feladata. Az állampolgár megvédése szintén állami monopólium. Az államnak pedig ezeket a feladatokat mindenkor el kell/kellene látnia.
Tehát, semmi szükség nincs ilyen-olyan gárdákra, védelmi célú civil szerveződésekre.
... vagy az állam ezzel lemondott a fenti feladatainak ellátásáról? - mert akkor jönnek a gárdák és soha sem lesz vége ...
noboza
@Pilóta: Csak nehogy pont a levegőben egy dávidcsillagos Miráge-vel fuss össze
Mobil123
@Január: Nem emlékszel, hogy tavaly Pécsen már az is alakult?! A facebookon volt a toborzás?
noboza
@Január: Már Gyurcsány, majd Bajnai --de ez akormány sincs, kormányzati pozicióban,csak papiron.Az -az ország ahol,más" nemzettestek" ezt meg merészelik tenni-ott már azok az uralkodók.
csiga0771
Nem linkelem be mert ez egy hosszabb politikai műsor rövid részlete, és az is mindegy hogy milyen a politikai nézetem, tehát :

Olyan kis ország mint mi, ez szinte döbbenetes... azt látom hogy felvásároljuk Manhattent, és fölvásároljuk Magyarországot, és fölvásároljuk Romániát, és fölvásároljuk Lengyelországot, / eközben mosolyog / és úgy látom NINCSENEK PROBLÉMÁINK.
A Tehetségünk, az ÖSSZEKÖTTETÉSEINK, és a dinamizmusunk jóvoltából, SZINTE MINDEN HOVÁ ELJUTUNK ! ...

Simon Perez izrael köztársasági elnöke 2007. okt 10

Hülye Magyar erre varj gombot !
marlin
@Január: Megvan!! :))
"Magyar-Cigány Országos Biztonsági Hálózat Békefenntartó Csoportja"
jovonk.info/2012/09/06/ciganygarda-alakult
keresztapa
Mi ebben az új vagy hírérték! Megvásárolt ország tulajdonosai a zsidó érdekek megvédése céljából létre hozhat gárdát, In- kal Securiti-t biztonságuk érdekében.
Hiszen a zsidó érdekek védelme a világ országaiban jelen van, ők ezt elérték a cionizmus
mögé bújva.
marlin
@keresztapa: Nem kevered össze egy kicsit az In-Kal-t az In-Pol-al?? :))
keresztapa
@marlin: Nem összekeverhető, ez kimondottan zsidó érdekvédelmet látott el.
Pilóta
@noboza: 17:40
Az Izraeli Légierő felségjelét, a fehér alapon kék Dávid-csillagot egy F–16-oson láttam:-)
lbs
Csak remélni lehet, hogy ugyanolyan erélyes lesz a Rendőrség ezel a bandával, mint ahogy a Magyar Gárdával keménykedett!
keresztapa
@lbs: Kizárt a rendőrséget ők fogják utasítani, szolgai módon fogják az utasításokat végrehajtani, lásd 2008 március 15. Nemzeti Múzeum In- Kál Securaty biztosítást.
A Tündik bündije
És mi lesz a zászlójukon? Pajeszos húszezres, vagy körbemetélt államkasszakulcs?
Pilóta
@lbs: 19:24
Te nagyon naív vagy! Ideje lenne, ha szétnéznél, hogy ki, ki is valójában?!:-)
... és akkor nem gondolnád, hogy Pintér majd fellép a saját fajtájával szemben!
Pilóta
@A Tündik bündije: 19:49
... az már "államfaszakulcs" lenne:-)))
Silver
Még nekik majd fegyvert is szabad viselniük.
lbs
@Pilóta: Csak egy költői felvetés volt. Én sem vagyok naív...
kamazuka
Ezek nem a faji villongásokat kutatják majd fel,hanem azokat a törekvéseket,melyek veszélyeztethetik bűnös gazdasági törekvéseiket,mellyel folytatólagosan terrorizálják a lakosságot.
keresztapa
@Silver: Nem az, hogy szabad hanem kötelező, a viperát ők alkalmazzák, alkalmazták már
2006-ban nyilvánosan önvédelmi célzattal, de tömegoszlatásban is.
noboza
@Pilóta: Nem igen foglalkozom a légierejükkel ,már elég rég F jük van kösz a hírt.
csiga0771
Stanisław Lem : Utópia... Magyarország : II. Palesztina
kukac50
Még majd pártként indulnak a 2014-es választáson.Ezek Orbán eltakarítanák,a határon túlról is lehet szavazni,milyen jó a Fidesz törvénykezése..
noboza
@Kutyafüle: Kicsi nő ,az én siratófalam(ez itt nem a reklám )minden bankautomata.
Kutyafüle
@noboza: Ne legyél pesszimista! Az igaz, hogy nem mosolyog rád, viszont nem hülyéz le:))
Kutyafüle
@csiga0771: Próbáltad már egy szál virággal?
csiga0771
@Kutyafüle: Szegénykémnek hova gyömöszöljem ... ;-)
Kutyafüle
@csiga0771: Rád bízom, de legyél kreatív:))
csiga0771
@Kutyafüle: Huuu. Hmm. Egy kérdés, abszolut nem ide tartozik : hogy működik ez a követem, barát, jelölés. Van akinek a véleményével, igen ,vagy nem.
Többiek légyszi :-)
barew7
Ez egy tipikus trükk, célja a konfliktusgerjesztés, cukkolás, a cionista cirkusz, amit megint a zsidók nyakába lehet varrni!
www.youtube.com/watch?v=EoTXPlwzGQY&feature=youtu.be
csiga0771
Politikamentes, nem politikus, a politikával nem foglalkozó, a politikai állásfoglalástól elzárkózó, a politikai kérdséek iránt közömbös. "Apolitikus magatartás, apolitikus kispolgár, apolitikus művészet".
kkalman
Nem szerettem, szeretem a Magyar Gárdát, de ezt az új Zsidó gárdát sem fogom a szívembe zárni. Már csak azért sem, mert ellene vagyok minden fegyveres, vagy könnyen fegyveressé válható félkatonai szervezetnek vallási, faji identitástól függetlenül. Nem az ő feladatuk a rendcsinálás. Sőt, elvileg nem is a civileké, hanem az erre a célra felállított hivatásosokból álló szervezeté, rendőrség, csendőrség, stb. Nálunk a rendőrséget rendszeresítették a rendvédelmi feladatok ellátására.
Akkor kinek, minek kellenek ezek a kuli-buli gárdák?
Ja, igen! Megvédeni az emberek egyik csoportját a másik csoporttól, vagy fordítva, de akkor eljutunk oda, hogy feleslegessé válik a rendőrség, és mint olyan meg is szűnik esetleg, hogy a helyét átadja a különböző gárdáknak, és a totális anarchiának, egy lehetséges polgárháborúnak.
csiga0771
:-) miért a melós, aki végignyomja az éjszakás műszakot, probál tenni valamit,önmaga butaságában is. Ti ott fent...már nincs sok vissza...pusztuljatok!!!
Pilóta
Csak önvédekeznek, mint a palesztinok!:-)
Pilóta
@Csizmás Kond: 10:57
Ha magára talál, akkor a Jobbik bosszantására gondolom, beáll:-)
Csizmás Kond
@Pilóta: Magára talál ???
...há mostanig magán kívül volt ?
honeykiss
Nekem erről a gárda szóról mindíg rossz dolgok jutnak az eszembe...
Pilóta
@Csizmás Kond: 16:23
... átmenetileg tuti!:-)
Csizmás Kond
@Pilóta: ...akkor a szakálla is álszakáll ?
Pilóta
@Csizmás Kond: 16:31
Ez, majd a következő húzásnál kiderül:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.